14. SEPTEMBAR JE SRETAN DAN ZA OVA 3 ZNAKA HOROSKOPA: Ni slučajno nemojte propustiti ovaj dan – SVE ŽELJE SE OSTVARUJU
Danas postoji prostor na nebu koji samo čeka naše želje da ih ispuni – mladi Mjesec u znaku Djevice, piše Sensa.

Ono što to čini za nas je da nam omogućava da zamislimo svoj potencijal u ljubavi i romantici. Možda još nismo tamo, ali za tri horoskopska znaka 14. septembar je pravo vrijeme da počnu da kreiraju svoju zamišljenu ljubavnu realnost. 

1. Rak

Ako ste željeli laku ljubavnu vezu, ova dramatična veza u kojoj ste mora da se završi. Jasno vam je da želite vezu u kojoj će stvari teći glatko i lagano. 

Tokom mladog Mjeseca, imaćete priliku da razmislite o stvarima, a ono što je lijepo je to što nećete osećati nikakav pritisak da radite ili djelujete na bilo koji način. Danas, 14. septembar 2023., moći ćete da budete sami, u svojoj glavi, gdje možete sve da rešite.

Nije da postoji nešto preteško sa čime se morate da se nosite ili izbjegavate, ali potrebna vam je energija mladog Meseca da biste dobili jasnoću. Dobar je dan za ljubav u vašem svijetu jer je možete posmatrati iz druge prespektive, što vam omogućava da vidite svijetlu budućnost.

2. Djevica

Mladi Mjesec u Djevici vam odgovara jer ste želeli da stvari stavite u perspektivu kada je u pitanju vaš ljubavni odnos, a čini se da vam danas omogućava da na sve to gledate otvorenog uma i mirnog srca. Volite svog partnera i želite da stvari uspiju, i sve dok imate ‘slobodne dane’, kao što je ovaj, uijvek ćete moći da vidite budućnost kao nešto što vam izgleda prijatno.

14. septembra 2023. otkrićete da je najbolje da ostanete sami, jer je ovo najbolje vrijeme za razmišljanje, a potrebno je mnogo toga da uradite ako želite da manifestujete sledeću fazu svog romantičnog sna. Na dobrom ste putu da svoj ljubavni život pretvorite u nešto što biste mogli nazvati uzbudljivim uspehom, ali za to je potrebno vrijeme i vi to znate. Niste uvijek najstrpljivija osoba, ali ste posvećeni, i tako to ide.

3. Vaga

Danas je dan kada odlučujete da se promijenite, da postanite bolji – i to nije obaveza koju ispunjavate pod pritiscima. Ova želja dolazi iz vašeg srca. Znate da u vama ima toliko toga što možete da date, a vaš partner zaslužuje najbolje što možete da ponudite. Mlad Mjesec u Djevici vam pokazuje da nećete biti iscrpljeni davanjem sebe. Što više ljubavi dajete, više dobijate.