57 LJUDI IZ SRBIJE ZAROBLJENO NA AERODROMU U TEL AVIVU! Djeca ležala na podu kad je odjeknula bomba!
Građani Srbije sinoć su spavali ispod stepenica. Među njima je i MS iz Niša, navijač Partizana

Na aerodromu “Ben Gurion” u Tel Avivu zarobljeno je čak 57 državljana Srbije, među kojima su djeca i učenici niške Bogoslovije!

Tokom jučerašnjeg dana otkazani su im letovi za Sofiju i Solun. Kada je jučer došlo do napada u blizini aerodroma i kada su odjeknule bombe, neki putnici su bili primorani da se sakriju tako što su ležali na pisti i pokrivali svoja tijela.

Građani Srbije sinoć su spavali ispod stepenica . Među njima je i MS iz Niša, navijač Partizana.

– Mi smo dva navijača Partizana na aerodromu, sami smo došli na utakmicu, ali smo ostali da posetimo Jerusalim. Juče smo krenuli na let za Sofiju, ali smo vidjeli da je let otkazan , zatim su se oglasile sirene i začuli odjeci bombi – svedok MS za Kurir.

Njemu i njegovom prijatelju pridružili su se hodočasnici, sveštenici, kao i djeca koja pohađaju Nišku bogosloviju, a među zarobljenim putnicima je kardiolog doc. dr Tomislav Kostić iz Niša, direktor Klinike za kardiovaskularne bolesti KC Niš.

– Djeca su se uplašila od zvuka bombi, na kraju večeri su ostali bez hrane i novca. Na sreću, moj prijatelj i ja smo dobili finansijsku pomoć od navijača Partizana iz cijelog svijeta i pomagali smo starima i djeci , kupovali hranu i ostali zajedno. Djeca imaju između 17 i 20 godina, ležala su na podu kada je bomba eksplodirala u blizini aerodroma i Tel Aviva – kaže naš sagovornik, prenosi Kurir