A ne, imate kratke hlače

A ne, imate kratke hlače. Ne možete tako unutra’, rekao je portir Mostarcu u zgradi za peziono osiguranje. Ušao je iz drugog pokušaja. U nešto drugačijem izdanju i postao je pravi hit na društvenim mrežama.

“Došao sam pred zgradu, dočekao me zaštitar na ulazu. Rekao mi je: ‘Gospodine, ne možete ući, niste pristojno odjeveni'”, priča Mostarac za 24sata koji je zbog onoga što je zatim učinio postao pravi hit.

“Otišao sam u prvu trgovinu i kupio haljinu. Vratio sam se u zgradu i pitao ga mogu li sad ući. Pogledao me i rekao da mogu”, smije se Mostarac koji je iz drugog pokušaja ušao u zgradu Federalnog zavoda za penziono i invalidsko osiguranje.

BiH trenutno udara anticiklona ‘Lucifer’ koja gura topli zrak iz Afrike. Vani je preko 30°C i čovjek je mislio da neće biti problema ako dođe u kratkim hlačama.

Ali portir na ulazu je bio neumoljiv. Dok se ovaj nije vratio u haljini.

“Evo, ako trebate u zgradu Federalnog zavoda za penziono i invalidsko osiguranje, morate biti ovako odjeveni. Dolje cipele ili opanke zvane kalose. Nemojte zaboraviti”, napisao je na Facebooku.

Snalažljivi Mostarac kupio je haljinu čija dužina ide ispod koljena i tako je zadovoljio uvjete za ulazak u zgradu.