AKO STE KUPILI OVAJ PROIZVOD, ODMAH GA VRATITE! HITNO SE POVLAČI IZ PRODAJE – povrat novca i bez računa! Evo o čemu je riječ
Lidl Srbija je povukao je kukuruzno brašno jer su u njemu otkriveni mikotoksini (aflatoksin). Riječ je o kukuruznom brašnu proizvođača DPS KLAS GROUP DOO pod nazivom “S ljubavlju domaće Kukuruzno brašno bijelo 500g” jer su u u njemu otkriveni mikotoksini (Aflatoksin) koji u slučaju konzumiranja tokom dužeg vremenskog perioda mogu imati štetne posljedice.

Kompanija navodi na svom sajtu da svi potrošači koji su kupili ovaj proizvod sa rokom upotrebe do 01.04. 2024. godine mogu da ga vrate u bilo koju prodavnicu. Povrat novca će biti izvršen i bez dostavljenog računa.

“Obavještenje se odnosi isključivo na proizvod “S ljubavlju domaće Kukuruzno brašno belo 500g” sa rokom upotrebe 01.04.2024. od proizvođača DPS KLAS GROUP DOO, ostali rokovi upotrebe ovog proizvoda nisu ugroženi. Obavještenje se ne odnosi na druge proizvode od proizvođača DPS KLAS GROUP DOO koji se prodaju u Lidl Srbija, kao ni na proizvode od drugih proizvođača. Kompanija Lidl Srbija se izvinjava zbog nastale neprijatnosti i zahvaljuje se na razumijevanju”, navodi Lidl na svom sajtu.

Kurir.rs