ANĐELA DOBILA POKLON KOJI SVAKA DJEVOJKA SANJA! Zvezdan dao djevojci nevjerovatan dar, ovo rade samo pravi muškarci

Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić su na velikom iskušenju nakon napuštanja “Zadruge 6”. Naime, njihova veza je bila vrlo turbuletna tokom trajanja televizijskog programa, ali svoje emocije mogu da prispitaju i da utvrde tek sada kada su se našli na “slobodi”.

Kontroveryni par nakon napuštanja imaginarijuma u Šimanovciam boravi u stanu prolsavljenog košarkaša Moke Slavnića.

Za sada, sve izgleda idealno, Anđela je okačila već nekoliko fotografija koje pokazuju da su njih dvoje u nikad većoj ljubavi.

Njihovi obožavaoci, takozvani bungiši, sa velikim interesovanjem prate njihov sljedeći korak, a čini se da je i ostatak gledalaštva ovog najpopularnijeg rijalitija svoje poglede usmjerio prema Mokinom stanu pokušavajuži da vide kako će se ljepotica iz Đenovića i bivši robijaš da se snađu u realnom svijetu.

Zadruga 6

Iako su bungiši, odnosno obožavaoci, bili u prvi mah bijesni zato što je produkcija odlučila da diskvalifikuje kontroverzni par iz Zadruge, vremenom su stekli sasvim drugačiji dojam.
Naime, Bungiši sada tvrde da je ovo najbolja stvar koja je mogla da se desi Anđeli i Zvezdanu, pa čak i da je Slavnić postupio viteški jer je omogućio diskvalifikaciju i na taj način darovao crnogorskoj sireni slobodu.
– Djevojčica poklanja dječaku čokoladicu za 5 mjeseci a on njoj frajerski i kao pravi mangup slobodu i spas od zatvorenog prostora – stoji u objavi fan grupe.