ASTROLOZI SU IZDVOJILI OVA ČETIRI ZNAKA KAO UBJEDLJIVO NAJPAMETNIJA: Oni misle brzinom svjetlosti i nemoguće ih je nadmudriti
Astrolozi prave različite kategorijazacije pa su tako procijenili i ko se među horoskopskim znakovima izdvaja kao najpametniji. U toj grupi su sljedeća četiri znaka.

Pogledajte ko je među izdvojenim znacima:

Blizanci

Blizanci sa lakoćom uče nove stvari, pa nije iznenađenje što su među najpametnijim horoskopskim znacima. Ovaj vazdušni znak neprestano crpi informacije iz raznih izvora i uvijek ima spreman odgovor odnsono odgovarajuću kontrareakciju.

“Bilo da se radi o sjećanju na scenu u filmu, duhovitoj replici ili rješenju kako nešto popraviti, Blizančeva mentalna spretnost i sposobnost da odjednom vidi različite ishode daju veliku prednost”, rekla je Džil Loftis, astrološkinja i osnovač Nuit Astrology.

Strijelac

Pripadnici ovog znaka su uvijek spremni za nove avanture i iskustva.

“Oni su definitivno oni kod kojih se nalazi izvor mudrosti i tako dolaze do genijalnih rješenja”, objasnila je Džil Loftis.

Strelčevi se zovu filozofi Zodijaka, i kao vatreni znak imaju ogromnu žeđ za znanjem i otkrivanjem novih stvari. Žele da svoju inteligenciju iskoriste u dobre svrhe.

Škorpija

Ovaj znak je izuzetno mudar i ima poseban ugao gledanja na život, izdvaja se jedinstvenim načinom razmišljanja, smatra Rajan Markard, astrolog i osnivač Ryan's Astrology i dodaje da je ovaj vodeni znak obično tri koraka ispred drugih.

“Oni su ti koji će često otkrivaju skrivene tragove koji drugima promaknu, zbog čega odgovore i rješenja nađu brže od većine”, rekao je.

Vodolija

Sa svojim originalnimm načinom razmišljanja, Vodolija čak važi za najčudnijeg znaka znak Zodijaka. Zbog neobičnih sklonosti možda nećete odmah primijetiti njihovu pamet, ali obično je barem jedan korak ispred većine. Ovaj vazdušni znak veoma brzo razmišlja i začas može da nadmudri druge.

“Koliko god se nekim ljudima činili neobičnim, njihov oštar um je kritičan i odlučan da pronađe rješenja”, dodao je Rajan Markard, piše Best Life.