Bakica kao od majke rođena! Šta joj ovo treba u ovim godinama- SVI su gledali samo dole! (FOTO)

Svi znamo za Nedu Ukraden a i znaju da ona polako ide ka sedmoj deceniji, naime nedavno je proslavila svoj 70-ti rođendan. Iako ima dosta godine sam je primjer da su godine samo broj a ne mjerilo. Kada se pogleda njeno tijelo nikada se ne bi reklo. Dosta puta su joj davali dosta manje godina nego što to i ima.

Često smo imali priliku da čujemo da ona izgleda dosta ljepše i atraktivnije nego neke njene mlađe kolegice. Ali sada da li će se na to ljutiti njene kolege niko ne zna. Naime situacija je takva jer je ona dama koja se nikada ne oblači u skladu sa svojim godinama i nekada je jasno da pretjera.

Njeni fanovi su u šoku bili kada su vidjeli da Nada ne odustaje i da skoro pa svaki dan objavi neke golišave slike nastale na plaži. Ona je tim osobe koja jako voli odmor, more i taj je tip koji ne može da odoli lijepom vremenu i sve to voli podijeliti i u javnosti sa svojim bliskim prijateljima ali i fanoviam koji je prate.

Zadnja slika koju je nedavno objavila je sve šokirala. Naime svi moramo da priznamo da zaista za svoje godine ima super tijelo i ona na sve načine se trudi sakriti nepravilnosti. Nakon što se slika pojavila svi su komentarisali da zaista izgleda dobro dok su drugi govorili da je jako vulgarno jer je ona baka