Bila je mrtva 27 minuta, a čim je otvorila oči tražila je OVO: Ima poruku o ŽIVOTU POSLIJE SMRTI koja ostavlja bez teksta
Svi razmišljamo šta nas čeka nakon smrti, s one druge strane, ali to je jednostavno nešto što nećemo saznati dok ne dođe do tog ključnog trenutka. Kada kupite kartu za zagrebni život uglavnom je u jednom pravcu, a ne povratna – ili bar tako mislimo.

Jedna žena ipak tvrdi da je dobila uvid u život poslije smrti nakon što je efektivno umrla na ukupno 27 minuta.

Vrlo živahna i zdrava majka četvoro djece Tina Hajns iznenada umrla na sopstvenom prilazu od kuće ispred svog supruga Brajana. On je izvodio reanimaciju na svojoj ženi i borio se da je oživi nakon što je pretrpjela srčani udar u februaru 2018. godine.

Tina je bila “plava i beživotna” u vrijeme kada se hitna pomoć pojavila u njenoj kući u Arizoni, SAD. Ipak, bolničari su nastavili da je vraćaju u život na putu do bolnice.

Bila je mrtva 27 minuta

Mamu su ljekari šest puta šokirali defibrilatorom, ali ništa nije moglo da je vrati.

Ukupno 27 minuta, Tina nije imala otkucaje srca i navodno je bila mrtva.

Ali nakon što je intubirana u bolnici, na kraju se probudila – sa porukom koju je očajnički željela da podijeli. Iako je tek otvorila oči, tj. oživjela, prvo što je tražila bili su olovka i papir da bi mogla nešto da nažvrlja.

Bio je jedva čitljiv, ali njena porodica je uspjela da dešifruje misterioznu škrabotinu. Jednostavno je pisalo: “Stvarno je”.

Njeni voljeni su objasnili da je jednostavno klimnula glavom kada su počeli da ispituju na šta misli. Njen muž Brajan se prisjetio:

– Ja kažem, “Bol? Bolnica?” Polako je klimala glavom. Oči su joj zatvorene. A onda moja kćerka kaže: “Nebo?” I ona je klimnula glavom “da”.

Evo šta je vidjela u zagrobnom životu

On je za Christian Broadcasting Network rekao da je bio upozoren da njegova žena vjerovatno neće moći da govori neko vrijeme kada se konačno probudila. Ali Tina nije mogla da prestane da priča nakon što se probudila – i svojoj porodici je ispričala svašta o svom “zagrobnom životu”.

Ova mama je tvrdila da je “vidjela Isusa licem u lice” i da je on stajao tamo raširenih ruku za nju. Također je opisala da je vidjela “nevjerovatan sjaj koji je bio najživopisnije i najljepše žute boje”, kao i da je preplavio osjećaj “mira”.

Srećom, Tinina navodna sesija za degustaciju života poslije smrti se završila, što joj je omogućilo da se vrati oporavku u bolnici. Samo četiri dana nakon srčanog zastoja, otpuštena je bez ikakvih briga u vezi sa smrću.

Sada je nepokolebljiva u uvjerenju da nas nešto čeka poslije ovog života – što je sigurno bolje od alternative večnog ništavila.

(Ladbible)