Cijeli život u Njemačkoj,sve sam skupila i novac i novo auto i stan! Sada tražim muškarčinu-BALKANCA ali jedan uslov imam (FOTO)

Moj život je tako napravljen, jer sam sedam godina u Njemačkoj ali i dalje nisam pronašla svoju srodnu dušu, Ne kažem da su Nijemci loši ali je jako tekško da se pronađe pravi čovjek koji je jako dobar i koji će biti uz mene.

Ja sam često i u Hrvatskoj i svaki par mjeseci se nalazim tu, jer se tu nalazi i moja kuća na obali moram i obilazim jako često. Ja nikada nemam vremena da izlazim u grad da bi upoznala nekog muškaraca i kako god se okenem moram da se vratim u Njemačku.

Jako bi voljela da upoznam nekog ko je sa Balkana i voljela bi se za jednog takvog i udati i neko ko će me voljeti ovakva kakva sam i da me štiti. Neko sa kim bi mogla da stvaram porodicu, da širim ljubav i uživam u tome.

Moj jedini uslov je da se useli kod mene u Njemačku. Jer ja imam svoje firme i radim i dobro bi mi došlo pomoći i ne bi voljela da sve to ostavim i napustim. Ne tražim nekog ko je posebno lijep i bitno mi je da ima srce i da zna kako da se ponaša prema ženi.