DEVINA NIJE PRIZNAO, A OVO JE KĆERKA MIROSLAVA ILIĆA: Završila prestižne škole, u braku s političarem – PRIRODNA LJEPOTICA (FOTO)

Kćerka Miroslava Ilića, Marija rijetko se pojavljuje u javnosti, a te rijetke prilike uglavnom su koncerti njenog popularnog oca te je mjesto u prvim redovima reflektorima obasjanih hala tradicionalno rezervisano za čitavu porodicu.

Sa suprugom Draganom Šutanovcem sa kojim je godinama u skladnom i sretnom braku Marija je dobila dva sina Predraga i Strahinju koji pjevaču pružaju najveću podršku u životu i karijeri te često voli da kaže da su ga upravo unuci podmladili.

Bivši ministar odbrane i kćerka Miroslava Ilića, sudbonosno “da” izgovorili su pre više od 20 godina , a malo je poznato da je svJedok na vJenčanju svom dugogodišnjem prijatelju i saradniku bio nekadašnji predsJednik Srbije Boris Tadić. VJenčanje se održalo u opštini kao i Sabornoj crkvi da bi se proslava koja se i danas prepričava nastavila u prestižnom hotelu u Beogradu.

Posebno upečatljiv trenutak na slavlju bio je i taj kada se Tadić latio mikrofona i otpJevao hit Miroslava Ilića “Tebi, moja verna drugo”.

Dragan i Marija Šutanovac upoznali su se u kafiću, političar je vrlo brzo pao na čari Kćerke Miroslava Ilića te je morao i te kako da se pomuči kako bi je osvojio, ali tvrdi da nikada nije zažalio za tolikim trudom.

– Kada smo prvi put pričali nasamo, pitao sam je kako se preziva. Odgovorila mi je Ilić. A ja mrtav-ladan pitam: “Kao onaj pJevač Miroslav Ilić?” Potvrdila mi je i usput me upitala zašto me njeno prezime asocira na Miroslava Ilića. Ja kažem: “Pa, dobro, može i kao Milovan Ilić Minimaks.” Tek onda sam saznao da je Kćerka poznatog estradnog umJetnika – ispričao je Šutanovac svojevremeno ovu anegdotu, podsjeća Story.

Marija Ilić završila je prestižne škole u inostranstvu i radila na rukovodećim pozicijama u nekoliko banaka. Studije menadžmenta je završila u Velikoj Britaniji i Francuskoj i uz zavidnu karijeru uspjela je da bude i posvećena majka.

Prije poznanstva sa Draganom podnijela je zahtjev za iseljeničku vizu za Kanadu. Pozitivan odgovor dobila je nakon dvije i po godine i kada je ostalo još samo da se plati taksa kako bi i Dragan mogao da pođe sa njom, istog dana saznala je da je trudna, pa su odlučili da ne napuštaju Srbiju.

Izvor: kurir.rs/Story