ĐOKOVIĆ I RITA ORA ZAJEDNO NA UTAKMICI: Reakcija najboljeg tenisera svijeta na kadar sa ALBANSKOM PJEVAČICOM je HIT (VIDEO)
Novi Zeland i Južna Afrika se sastaju u finalu ragbija, a na tribinama je viđen i Novak Đoković i to u društvu albanske pjevačice Rite Ore!

Novak je svakako glavna zvijezda na ovom finalu koje je organizovano u Francuskoj, pa su sve kamere uprte upravo u njega. A na društvenim mrežama se povela polemika o dami koja za vrijeme finala sjedi pored njega.


Inače, albanska pjevačica nedavno je navukla na sebe gnjev našeg naroda kada se u Englesko šetala ulicama jednog grada zastala je ispred digitalnog bilborda, sa željom da snimi promotivni video za novi spot.

Reklame su se smijenjivale, i dok je čekala da se pojavi njen lik odjednom je u prvi plan izbila reklama najboljeg tenisera ikada, Novaka Đokovića, što je iznerviralo pomenutu pjevačicu.

Rita je nezadovoljno odmahnula rukom, i kasnije taj video objavila na društvene mreže, a ispod snimka naređali su se negativni komentari.

(Kurir sport)