DOGAĐAJ KOJI ĆE SE DOGODITI 28. OKTOBRA DONIJEĆE OGROMNE PROMJENE ZA OVA 4 ZNAKA: Osjetiće velike udare sa svih strana, EVO KAKO DA SE ZAŠTITITE
Koridor pomračenja nastavlja da dobija na zamahu – promjene u svačijem životu će kulminirati pomračenjem Mjeseca u Biku, koje će se dogoditi 28. oktobra. Četiri znaka zodijaka posebno će osjetiti uticaj pomračenja, doživjeće dramatične promjene u svojoj sudbini, a u nastavku saznajte da li ste među njima.

Djevica

U trenutku pomračenja Venera će biti u vašem znaku, što znači da možete imati više uspjeha nego ranije.

Očekuje vas kolosalna sreća, a može biti u vezi sa poboljšanjem vašeg finansijskog života zbog povećanja plate, kao i zbog pravnog spora koji dobijete. Pomračenje će se takođe dotaknuti pitanja vašeg učenja i pogleda na svijet.

Obrazovanje može povećati vaš novčani tok, pa slobodno povećajte troškove svojih usluga. Ako planirate da komunicirate i radite sa međunarodnom kompanijom, onda će vam to donijeti veliki uspjeh.

Ovan

Pomračenje će se desiti u vašem finansijskom sektoru, što znači da možete iznenada dobiti veliku sumu novca ili uplatu od poreskih organa (ili osiguranja), ili ćete moći da otplaćujete kredite, hipoteke i izmirujete važne dugove.

Biće rješeno i važno pitanje u sporu sa partnerom u vezi sa vašim finansijama, najvjerovatnije će vam biti vraćen dio duga. Što se tiče vaše karijere, vaš menadžer vam može dati važno pokroviteljstvo i unaprijediti vas u timu na lidersku poziciju.

Međutim, moći ćete u potpunosti da počnete da osvajate ovu titulu u proljeće 2024.

Lav

Pomračenje se dešava na najvišoj tački vaše karte rođenja, pa može iznenada donijeti novi status, titulu ili poziciju. Ako ste počeli da razvijate projekat u novembru 2021., sada ćete dobiti važne i očigledne rezultate, koji će na kraju uticati na vaše finansije. Osim toga, neku vrstu titule možete dobiti zahvaljujući međunarodnom projektu ili pokroviteljstvu osobe sa kojom ste u romantičnoj vezi.

Generalno, zahvaljujući ovom pomračenju, vaš lični život bi mogao da se poboljša, jer će Jupiter, vladar sektora sreće, biti u kući statusa i donijeće vam uspješnog partnera.

Vaga

Pomračenje se dešava u vašem sektoru velikih finansijskih ulaganja i novca vašeg partnera, tako da ćete balansirati investicije, kredite, moguću hipoteku ili dobiti naslijedstvo.

Situacija se može odnositi i na vašu braću i sestre – oni će imati tešku situaciju i moraćete da im pomognete finansijski. Što se tiče vaše karijere, Mjesec će, kao vladar sektora profesije, biti u kući transformacije, pa ćete možda odlučiti da promijenite paradigmu karijere.

Na primjer, lična kriza će vas primorati da preispitate svrhu svog života. Vjerovatno ćete uspješno sarađivati sa psihologom i donijeti važnu odluku do pomračenja.

(Sensa)