GIBONNI SE U BEOGRADU OBRATIO MOMKU U PUBLICI: Slušaj, Nemanja, da ti nešto kažem…
Gibonni je dvije večeri, u petak i u nedjelju, uspio napuniti beogradsku Arenu, a srpski mediji pišu da je publiku oduševio izjavom na drugom koncertu.

Naime, pjevač se, kako to i obično radi na koncertima, u jednom trenutku spustio među publiku. Dok je pozdravljao fanove, obratio se jednom dečku, piše Mondo. “Nemanja, slušaj, da ti nešto kažem. Snimaj srcem i dušom, ne mogu ti pikseli prenijeti ovaj osjećaj”, rekao mu je i dobio ovacije.

Prisjetio se i svog prvog nastupa u Beogradu sa samo sedamnaest godina, 1985. godine, te priznao da nije očekivao da će “stići ovoliko daleko u karijeri”. Gošća na koncertu bila je Konstrakta, koja je s njim otpjevala njegovu autorsku pjesmu Zašto praviš slona od mene. “Ona je blago, čuvajte je”, poručio je Srbima.

FB.AppEvents.logPageView(); function onButtonClick() { // Add this to a button's onclick handler FB.AppEvents.logEvent("sentFriendRequest"); }

};

(function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) {return;} js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "https://connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));