Gotovo je- Pokupila se, ostavila sina i supruga i potpisala papire za razvod! Aleksandra Prijović se ne može sa ovim pomiriti- FOTO

Naša današnja tema jeste mlada pjevačica ALeksandra Prijović koja je za jako kratko vrijeme uspjela da stekne mnogo veliku popularnost onog trenutka kada se pojavila u takmičenje Zvezde Granda i sa svojim glasom je sve oduševila i svi jedva čekaju njene nove pjesme. Posebnu popularnost je stekla udajom za Bobinog sina i Breninog posinka.

Javnost se šokirala kada su saznali da je ALeksandra Prijović bila jako dobra prijateljica sa pjevačicom Aleksandrom Ražnatović i Anastasija je pozeljela da Prija bude ta koja ć da pjeva njenom slavlju. Naravno Prija je to odlučila ispuniti joj. Sada se pojavila informacija da je Aleksandra i Filip su bili na ljetovanju jer su zaslužili odmor ali onda se problem pojavio kada su svi išli sa Brenom na ljetovanje.

Tada su bili smješteni u hotelu koji je tada koštao 1700 eua i onda se desilo da su morali sve sebi da plate iako je Brena rekla da ih ona časti i da je to poklon njen – Svima je sada jasno da se Brena pokazala kao pravastipsa i prvi dogovor je bio da ona časti a onda je svima poslala račune u sobe.

Aleksandru Prijović smo mogli da gledamo u emisiji “Nikad nije kasno”i tada se pojavila jedna učesnica koja je oduševila sve svojim glasom ali je ona nažalost ispričala svoju potresnu priču. Morala je da se ravzede a nakon razvoda sina je morala da ostaavi i tada je velika praznina ostala.