HIT NATPIS NA BMW-u JEDNOG VALJEVCA MNOGE JE NASMIJAO DO SUZA: Udate žene kad su vidjele šta piše – ZINULE SU OD ČUDA
U saobraćaju treba svi da budemo ozbiljni i primjereni, ali često se, nažalost, susrećemo sa mnogo nervoze, opasnosti i stresa. To nije baš neki prostor za šalu i zabavu, ali Valjevci ne bi bili Valjevci kada nam bar na neki način ne bi izvukli osmijeh na licu. Tako smo naletjeli na jednog koji ima nekoliko naljepnica zaljepljenih na kolima – i zaplakali smo od smijeha.

Naime, jedno sasvim obično zaustavljanje na semaforu pretvorilo se u trenutak koji je potpuno preokrenuo dan nabolje. Mada, možda se neko i pronašao uvrijeđenim zbog ovog natpisa, ali na vama je da procijenite šta ima više smisla.

BMW se zaustavio ispred sa valjevskim tablicama i imali smo šta i da vidimo. Iznad registracije je zelenim, upečatljivim slovima ispisano “MILF hunter” što u slobodnom prevodu znači “lovac na majke s kojima bih spavao” (da se ne izrazimo vulgarnije, znamo svi šta je MILF).

Hit natpis na kolima Valjevca

I da, možda nekome djeluje pomalo prostački imati tako nešto iznad tablice, ali s druge strane, koliki car moraš da budeš da bi to zapravo i uradio?

Ko voli malo masnije šale, sigurno se uhvatio za stomak. Na staklu iznad gepeka, također je zalijepljena naljepnica sa figurom žene sa velikim oblinama i ispisanim istim tekstom.

Vidimo razne nalepnice u sličnom maniru zaljepljene na zadnjem dijelu njegovog auta i realno, a kako se ovo ne sreće svakog dana, zašto se ne bismo nasmijali malo u čudu?

Hit natpis na kolima Valjevca