HITNA POMOĆ PONOVO ISPRED KUĆE U KOJOJ JE UBIJEN DJEČAK: Dramatični prizori na mjestu strašne tragedije u Niškoj banji (FOTO)
Ispred kuće u Niškoj banji u kojoj je dečak (13) ubio dječaka (13) još uvijek je policija, a Hitna pomoć je ponovo došla u kuću u kojoj se dogodio uznemirujući zločin.

Kako saznajemo na licu mjesta, u kući je nekome pozlilo.

3638692-3-ff

FOTO: KURIR/MARKO SMILJKOVIĆ

Podsjetimo, jezivom zločinu je prethodila tuča.

Obojica dečaka su rođena 2010. godine odnosno imaju po 13 godina.

Tijelo je nađeno u impovizovanoj teretani u kući u Niškoj Banji, a dječak je imao povrede po glavi i posjekotinu na vratu, prenosi Telegraf.

U UKC Niš kažu da dijete koje je dovezeno kod njih nema povreda.

Naime, mještani banje su izuzetno potreseni. Oko škole se viđaju nevjerovatne slike da roditelji dolaze i grle i svoju i tuđu djecu. Neki roditelji i stariji mještani vidno u suzama ljube svoju djecu ispred škole.

3638696-2-ff

FOTO: KURIR/M.S.

– Srce mi je stalo kad sam čula. Poznajem dečaka iz komšiluka, njih dvojica su drugovi. Moj svekar je jutros video babu od dečaka koji je ubio ovog malog da je izašla na štakama i tražila pomoć, vikala, ‘jedan je pao mrtav sigurno’-, rekla je Hanuma Kamberović, prva komšinica.

– Oni su bili odlični drugari, svaki dan su se družili. Išli su na basket, ma najbolji drugari. Kako kažu komšije, kaže da je ovom momku prerezan vrat. Oni su bili na tavanu kuće, al šta su gore radili bog sveti zna – komšije.