HOROSKOP TAMARE GLOBE ZA OKTOBAR: Jednom znaku će ovaj mjesec biti pretežak, očekuju ga problemi sa zdravljem i besparica
Astrološkinja je detaljno objasnila šta se može očekivati od drugog mjeseca jeseni. Na sve nas će uticati dva pomračenja odjednom

Oktobar je mjesec Vaga. Ovo je period kada priroda dolazi u harmoniju i ravnotežu. Međutim, prema riječima astrologa Tamare Globe, uprkos prividnoj smirenosti, događaji koji će se odigrati ovog mjeseca donijeće veoma važan preokret u svetskom prostoru. Ovo će u velikoj mjeri biti povezano sa pomračenjima. Podsjetimo, pomračenje Sunca će biti 14. oktobra, pomračenje Mjeseca 28. oktobra.

Ovan

Početkom oktobra Ovan će biti zauzet poslom – to će mu donijeti značajan uspjeh u karijeri. Doći će period kada će i u ličnim aspektima sve biti u redu. Ali u prvim danima mjeseca mogući su sporovi sa partnerima i šefovima na poslu. Sredinom oktobra vodite računa o svojoj porodici. Na poslu mogu nastati sukobi iza vaših leđa. Zato budite veoma pažljivi na ono što se dešava oko vas i izbegavajte sumnjive veze. Druga polovina oktobra biće finansijski neizdrživa. Morate biti štedljiviji – nemojte trošiti novčanik, kao što to Ovan voli da radi.

Bik

Prva nedelja u mjesecu donijeće značajan lični i kreativni uspjeh. Budite pažljivi na ono što se dešava oko vas. Ni u kom slučaju ne bi trebalo da povezujete svoj život i posao sa ljudima koji vam nude neke sumnjive ponude. Provjerite sve veoma detaljno. Na poslu mogu nastati poteškoće, na primjer, možete da izgubite sadašnji posao. Sve treba pažljivo pratiti. Krajem oktobra ne zaboravite da odvojite vreme za svoje najmilije. Samo nemojte na njih bacati svu snagu svog bijesa koji se možda akumulirao do ovog trenutka.

Blizanci

Rođenima u znaku Blizanaca oktobar u prvih deset dana obećava najlepši period. Moguća su zanimljiva poznanstva, projekti sa novim poslovnim saradnicima, kao i zabava i aktivna rekreacija. Posvetićete puno vremena radu skoro cijeli mjesec. Ali neki od sporazuma i projekata koji se odnose na kreativnost, propašće sredinom oktobra. U trećoj dekadi povedite računa o svom zdravlju. Imajte na umu da će na poslu neko željeti da zauzme vaše mjesto. Budite jako oprezni.

Rak

Oktobar će za vas biti ispunjen različitim događajima. U prvih deset dana u mjesecu sretaćete se sa različitim ljudima, starim prijateljima, kontaktiraćete sa ljudima sa kojima vas veže posao. Očekujte dobar priliv novca. Iskoristite ga na najbolji mogući način, otvara se dobra prilika. Ali budite oprezni u pitanjima zdravlja i izbjegavajte ekstremne sportove. Sredinom mjeseca odustanite od obilazaka ljekara – bolje je da se bavite sportom. Moguće su svađe sa prijateljima. Ali ni u kom slučaju ne gubite kontakt sa ljudima do kojih vam je stalo.

Lav

Ovo je period rasta za vas u vašem ličnom životu. Istovremeno, biće dobre finansijske ponude i važnih sastanaka koji će doprineti budućoj zaradi. Iskoristite ovo vreme da pomognete svojim najmilijima. Ali u drugoj polovini oktobra može doći do razočaranja. Ne kupujte za što je možda potrebno više sredstava nego što imate. Neke od stvari koje ste planirali neće se ispuniti.

Djevice

Početak mjeseca doneće poslovni uspeh. Stvari koje su vezane za voljene osobe će vas oduševiti. Ali počevši od druge nedelje oktobra, budite pažljivi oko događaja koji su vezani za vaš lični život. Vreme je da filtrirate ljude, mnogi će da otpadnu, a bili su vam prilično dragi i bliski. Druga polovina oktobra će zahtevati veću pažnju prema finansijskim pitanjima. Budite oprezni sa svojim novcem. Pred kraj oktobra vas očekuje putovanje.

Vage

Oktobar je poseban mjesec za vas. Na početku će donijeti sporove sa neprijateljima i partnerima, ali istovremeno i podršku voljenih. Uspjećete u mnogim stvarima i dogovorima koji se tiču prve polovine oktobra. To su pitanja vezana za lične poslove, društveni život i rad. Ali već od druge polovine oktobra ljudi imaćete sukobe sa okolinom. Razjasnite sve odnose direktno ako želite da izbjegnete nepotrebne probleme. Vodite računa o svom zdravlju sredinom mjeseca. U drugoj polovini oktobra najviše vremena ćete posvetiti finansijama – mogući su veliki izdaci. Treba da potrošite novac na ono što vam je potrebno.

Škorpija

Mjesec burnih događaja. Loši odnosi sa prijateljima mogu bukvalno da eksplodiraju u drugoj polovini oktobra. Budite pažljivi na ono što se dešava iza vas. Možete se svađati sa ljudima kojima ste oduvijek vejrovali. Pokušajte da izbjegnete svađe i izgladite odnose. Sredinom mjeseca mogući su finansijski gubici, pa vodite računa o tome. Krajem mjeseca posvetite više pažnje poslu, ali istovremeno ne zaboravite na porodicu.

Strijelac

Prva nedelja u mjesecu doneće sreću u pregovorima sa nadređenima. Ali nemojte da želite previše, jer materijalni uspeh koji vam dolazi može se srušiti. Na dugim putovanjima će se desiti mnoge pozitivne promene – ljubav, novi planovi, projekti koji se odnose na kreativnost i lične poslove. Budite oprezni: doći će do situacija kada je neko ljubomoran na vaš uspjeh. Početak druge nedelje oktobra donijeće poteškoće. Možete izgubiti prijatelja, a neki projekti će propasti. Krajem mjeseca budite pažljivi na poslu – biće vam potrebna pažnja na odnose sa kolegama. Ne preuzimajte svu odgovornost.

Jarac

Bićete zabrinuti za svoje odnose sa svojim voljenima – na to morate obratiti posebnu pažnju. Poteškoće se mogu pojaviti i u zdravstvenim pitanjima. U drugoj polovini oktobra, Jarčevi će doživjeti uspjeh u kreativnosti i materijalnim stvarima. Usmjerite pažnju sredinom mjeseca na odnos sa menadžmentom: ciljevi i planovi će se promeniti, moguće je veliko restrukturiranje poslova, a neko od viših može da ode.

Vodolija

Mesec vreve i promena u ličnim planovima. Budite pažljivi prema svojoj porodici. Događaji koji su prethodili oktobru će se nastaviti – to se tiče porodičnih odnosa. Stvari koje vam nisu išle za rukom i koje su propale krajem septembra mogu se ponoviti. Biće mnogo kratkih i dugih putovanja, ali budite oprezni na putevima. Izdaleka će stići važne vesti koje će vas oduševiti u prvoj polovini mjeseca.

Riba

U prvoj nedelji oktobra posvetite više pažnje deci i njihovim potrebama. Ovog mjeseca ćete se baviti zanimljivim projektima sa svojim prijateljima i kolegama. Već od druge nedelje mogu se pojaviti poteškoće koje se tiču konkurenata – neko će odlučiti da vam oduzme uspjeh. Ali talenat će utrti put Ribama. Mesec je na prekretnici – radi svoj posao kako znaš. Ne skačite preko glave.

(Stil)