Imamo milione ali nemamo ono najdraže! “Žive u luksuzu i raskošu, pokazali i vilu, ali tuga u srcima jer djecu nemaju je svakim danom veća! (FOTO)

Danas smo mi za vas spremili jedan članak i životu zvijezde, nacionalne koja je u toku svoje karijere ostvarila zaista veliki uspjeh. Imamo mi mnogo parova oko nas koji ne mogu da imaju djecu ali ipak odluče se ne odustajati nego usvoje djecu i t je jedna od opcija. Na Balkanu to nije toliko regulirano kao što je to i na Zapadu.

U zadnje vrijeme jako je popularno da postoje surogat majke koje za određene sume novca nose dijete i nakon toga daju ga bračno paru koji joj plaćaju za to. Mi danas pričamo o Branki Sovrlić koja je ostvarila divnu karijeru i njen suprug i ona imaju restoran u Sarajevu i Beogradu a najviše ih boli to jer nemaju djece i radi toga su tužni.

Sudbina je sada takva da kada vam je sve na tanjiru ali nešto fali i nešto vas žulja u svemu tome. Pokušavali su na sve načine da riješe problem u raznim svjetskim klinikama, umjetnom oplodnjom ali ništa nije dalo rezultata. Njih dvoje imaju i vilu na Ilidži gdje žive a muž je jako voli i poštuje a Branka svu ljubav majčnisku koju ima poklanja djeci od sestara.