Incident na susretu azerbajdžanskog ministra s Grlićem Radmanom
Azerbajdžanski ministar vanjskih poslova sastao se u srijedu s hrvatskim kolegom Grlićem Radmanom. No, dogodio se incident.

Tijekom susreta azerbajdžanskog ministra vanjskih poslova s Gordanom Grlićem Radmanom dogodio se incident. U prostoriji gdje je održana konferencija za medije s jedne strane postavljena je kriva azerbajdžanska zastava, što je primijetio i njihov ministar.

Sve zastave s te strane zatim su brzo uklonili. Tako na fotografijama gdje se ministri rukuju možemo vidjeti zastave s obje strane, a kad daju izjave vidi se kako zastava s jedne strane nema. Inače, problem je bio u nijansama boja te zastave. Grlić Radman se dotaknuo i domaćih tema, izbora veleposlanika.

“Mi slijedimo vrijednosti za koje smo se opredijelili, to je vladavina prava, sva ona prava koja nas čine i obogaćuju kao zemlju članicu Europske unije. A predsjednik pogledajte, što je u 4 godine napravio. Koja je njegova bilanca? Što je napravio? Koja je njegova politika, vanjska politika i koji su diplomati, ako govorimo o 50-50, to je zapravo nečuveno u modernoj praksi demokratskih zemalja”, rekao je.