INDIJSKI ASTROLOZI NAJAVILI TRI HOROSKOPSKA ZNAKA KOJA SU NA UDARU SUDBINE OKTOBRA: Naučiće važne životne lekcije

Intuicija će biti čarobna riječ u mjesecu oktobru, tvrde indijski astrolozi. Važno je naučiti šta nam naše unutrašnje ja govori. Horoskopski znaci koji su savladali i prihvatili ovu vještinu ovog mjeseca primaju darove neba upravo zato što su slušali sebe.

Oni koji su skeptični čekaju da nauče ovu važnu životnu lekciju jer kada nismo dobri sami sa sobom i ne slušamo svoju unutrašnjost, nismo dobri ni za bližnje oko nas.

Donosimo koja tri znaka čekaju životne lekcije u oktobru 2023. godine, nakon kojih više ništa neće biti kao prije.

Blizanci

Oktobar će vam biti težak, pa je potrebno vjerovati sebi i svom iskustvu koje vas može izvući iz svake krizne situacije. Oslonite se na šarm koji vam je mnogo puta pomogao da se zaštitite, bez obzira na to koliko je jaka oluja u kojoj se nalazite.

Mnogi Blizanci su emocionalno napeti, osećate da se mnoge stvari u vašem životu bliže kraju, iako je u stvari to samo novi početak. Učenje je jedino što se računa, oslobodite se svega što vas sputava i dozvolite sebi da napredujete na svim poljima. Kada to naučite i shvatite, pred vama će se otvoriti potpuno novi svijet, a vi ćete se pitati čega ste se toliko bojali.

Lav

Ovo je vrijeme provjere i ravnoteže, uspostavljanja ravnoteže između davanja i uzimanja . Ako osjećate da vam je srce blokirano, to je znak da se trebate promijeniti. Ne može očekivati ​​od vas da uzimate sve vrijeme, da imate sve na raspolaganju i zovete, a da ništa ne dajete zauzvrat. To ne radi tako.

Ovog oktobra upoznaćete moć lepih reči i davanja, osjećaj kada nekome pomognete ne očekujući ništa zauzvrat. Vjerujte, nikad nije kasno da napravite promjene na bolje koje neće ugroziti vaše dostojanstvo i integritet, naprotiv. Naučite rasti u davanju i shvatite da nije sve u novcu i materijalnoj imovini bez obzira koliko vam njihov sjaj može biti privlačan.

Strijelac

Mnoge situacije u životu ostavljate nedovršenim, jednostavno zato što vam je dosadno i potrebna vam je promjena. Neriješene veze, posebno one emotivne, imaju tendenciju da se vrate kada to najmanje očekujete. Ovog oktobra ćete na svojoj koži osjetiti snagu karme i isplatu karmičkih dugova. Sve što ste nekada nepromišljeno radili drugima sada se isplati.

Oni će udarati sa svih strana tako da nećete znati gdje je lijevo, a gdje desno. Rješenje je da sebi priznate vlastite greške i neuspjehe, da tražite oprost kako biste imali otvoren i jasan put. Bježanje vam neće pomoći, jer gdje god da krenete ne možete pobjeći od sebe. S druge strane, iscjeljenje može biti presudno, pa čak i neophodno za vas da više slušate svoje srce umjesto um.