ISKORISTITE NAKLONOST ZVIJEZDA: Ova 3 horoskopska znaka čeka novčani dobitak do kraja godine
Ova godina je bila burna, a do njenog kraja već brojimo sitno. Ušli smo u posljednju četvrtinu, te je vrijeme da se sumiraju utisci i počne sa kovanjem novih planova za narednu 2024. Nekima će se sreća osmijehnuti i prije nego što se u novogodišnjoj noći poklope kazaljke na satu.

Tri znaka Zodijaka imat će posebnu naklonost zvijezda kada su finansije u pitanju, te ih očekuje dobitak koji će im biti vjetar u leđa pred nove planove.

Bik

Vaša finansijska situacija može biti sporog početka u oktobru. Moglo bi biti puno kašnjenja u dolasku novca što bi moglo izazvati stres i previranja. Kasnije u mjesecu, zvijezde Bikovima predviđaju dobra postignuća i napredovanja u karijeri i novac koji dolazi iz više izvora. Novac kojem ste se nadali doći će u još većoj mjeri nego što ste mislili.

Rak

Ukoliko već niste, uplatite lutriju jer je novac spreman samo da stigne u vaše ruke. Rakovi će biti nagrađeni za sav trud koji su uložili prethodnih mjeseci. Ipak, budite oprezni i nemojte novac trošiti uzaludno. Mudro promislite na šta želite da ga date, ali nemojte se libiti i da uživate u blagostanju koje vam slijedi.

Škorpija

Kod Škorpija je sve povezano sa strasti. Projekti na kojima ste radili posljednjih nedjelja sada dolaze na naplatu. Nije isključeno ni da će neko odlučiti da vas posebno časti zbog predanosti koju ste pokazali. Ma koliko novca da dobijete potrošite ga za užitak. Ovakve prilike ne ukazuju se često.