ISPRŽITE SAVRŠENO UKUSNO MESO: Dodaju se 2 sastojka – jedan ga omekšava, a drugi upija višak masnoće
Ispržite najukusnije meso dodajući dvije namirnice koje sigurno imate kod kuće.

Ljudi obožavaju da jedu meso i uglavnom se za glavni obrok, kao što je ručak, prirpema jelo koje sadrži ovu namirnicu. Recepata za meso ima bezbroj, a kod nas se najčešće jede piletina. Ova vrsta mesa se obično prži, a mana ovakve termičke obrade je što ono upija previše ulja i može da se desi da se preprži i da bude tvrdo. Ipak, postoje dvije namirnice koje možete da dodate u tiganj, a koje će meso učiniti savršeno ukusnim.U pitanju su puter i hljeb.

Ako u tiganju umjesto ulja istopite puter i na njemu ispržite meso, ono će biti mekše i ukusnije. Takođe, istopljenim puterom i prelijte meso par puta u toku prženja. 

Isto tako u tiganj možete da dodate i koricu bajatog hljeba koje će upiti višak masnoće i to će učiniti meso manje masnim. 

FB.AppEvents.logPageView(); function onButtonClick() { // Add this to a button's onclick handler FB.AppEvents.logEvent("sentFriendRequest"); }

};

(function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) {return;} js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "https://connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));