IZAŠLA SA DEČKOM NA PIĆE I DOBILA PORUKU NA KOJOJ PIŠE "BJEŽI": Do GROBA će mu biti ZAHVALNA što je SPASIO
Izlaženje sa nepoznatim ljudima može biti opasno, i vrlo neprijatno. Ovo je pravi primjer za to!

Djevojka po imenu Hajda imala je jedan stvarno neobičan dan, prvo je izašla na sastanak sa dečkom kog je tek upoznala, a onda se umiješao još jedan muškarac koji joj je na dosjetljiv način dao savjet da “bježi što prije”.

Svoje iskustvo podijelila je na Tviteru, a kako kaže sve se odigralo brzo.

– Juče sam izašla na kafu s nekim tipom. Kad je otišao u toalet, gej muškarac koji je sjedio iza mene dao mi parče papira sa porukom “Previše crvenih zastavica. Bježi. Budi sigurna djevojko” – napisala je Hajda i pokazala kako poruka izgleda.


Naravno, njena objava postala je viralni hit, a poruka ovog muškarca je razniježila mnoge. Zbog ovog dobrog djela mnogi ga nazivaju herojem, pravim muškarcem… Hvale njegovo brzo razmišljanje i brigu.

– Ne mogu da se načudim koliko su te zastave morale da budu žarko crvene kad ih je primijetila potpuno nepoznata osoba i napisala poruku upozorenja – prokomentarisao je neko, a Hajda mu je odgovorila: “Da, vidjele su se poput mojih crvenih noktiju”.

Mnogi tviteraši su se složili da je ovaj anonimni muškarac možda i spasio život ovoj djevojci koja je bila previše fina da pobjegne za vrijeme samog sastanak.

– Jednom sam bila na sastanku i konobar je stalno bio ljubazan prema meni, a nekako bezobrazan prema muškarcu s kojim sam se našla. Pomislila sam tad jel’ to možda crvena zastavica, znak upozorenja. Ispostavilo se da je konobar bio u pravu – napisala je jedna djevojka koja je na malo drugačiji način dobila signal od pripadnika jačeg pola da je vrijeme da “bježi”.