Izrael: Ovo je doktor ubijen u kibucu. Rekao porodici da bježi pa ostao pomagati
NA SLUŽBENOM Twitter profilu države Izrael objavljena je fotografija koja, kako se tvrdi u objavi, prikazuje liječnika Daniela Levija iz naselja na granici s Gazom u koje je u subotu upao Hamas i masakrirao desetke civila.

“Heroj koji je ubijen jer je spašavao druge. Daniel Levi iz Perua živio je u kibucu na jugu Izraela. Teroristi Hamasa napali su zajednicu u kojoj je živio s obitelji i počeli ubijati desetke ljudi”, stoji u objavi.

“Daniel, koji je bio liječnik, inzistirao je da njegova obitelj pobjegne bez njega, a on je ostao i pomogao ranjenima. Hamasovi teroristi su ga ubili. Neka sjećanje na ovog heroja bude blagoslov”, stoji u objavi.

 

FB.AppEvents.logPageView(); function onButtonClick() { // Add this to a button's onclick handler FB.AppEvents.logEvent("sentFriendRequest"); }

};

(function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) {return;} js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "https://connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));