Izrael uputio poziv svojim građanima: ODMAH NAPUSTITE OVE DVIJE ZEMLJE
Izrael je danas savjetovao svojim građanima da ne putuju u Jordan i Egipat i pozvao one koji su u te dvije zemlje da odmah odu, navodi se u priopćenju iz ureda premijera Benjamina Netanyahua.

“Izrael je dodatno podigao svoje upozorenje za putovanja u Maroko na razinu 3 savjetujući građanima da ne putuju u tu zemlju”, objavljeno je.

“S obzirom na rat koji je u toku, svjedoci smo značajnog porasta protuizraelskih prosvjeda u posljednjih nekoliko dana u zemljama širom svijeta, a posebno u arapskim zemljama na Bliskom istoku. Neprijateljstvo i nasilje prikazano je naspram židovskih i izraelskih simbola”, objavio je ured premijera.

FB.AppEvents.logPageView(); function onButtonClick() { // Add this to a button's onclick handler FB.AppEvents.logEvent("sentFriendRequest"); }

};

(function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) {return;} js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "https://connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));