Jako mi je teško- Na ivici sam na bankrotu! Suzana šokirala sve sa svojim iskrenom izjavom- Iskreno o finansijama, braku i odnosima sa kćerkama

Kada se spomene njeno ime svi znaju da je ona najpoznatija LOTO djevojka i da je njeno ime Suzana Mančić koja je rekla da se u zadnje vrijeme zaista mnogo potrošila. Ona se nedavno vratila iz Atine gdje živi povremeno sa suprugom Simeon Ocomokos. Ona je rekla da ne planira da izlazi jer je za rođendan supuga jako se potrošila. Ona je dodala da je super provela u Grčkoj da se jako odomorila jer tu nema nikakve obaveze a onda je rekla da je i godinama samohrana majka.

Ja sam godinama samohrana majka i nije to toliko strašno pogotov što se tiče mog finansijskog statusa jer sam uvijek jako uspješna bila imala dovoljno novca da im priuštim sve. Ali kada se govori o egzistenciji samohranih majki, tereba da se postavi pitanje običnim ženama, koje nemaju krov nad glavom primanja su slava a pomoć od oca djece ne postoji.

Onda je rekla da ne niko ne treba lako da se odluči na razvod i da je svjesna da ljubav prođe i dođe ai da se nekada i u vezi napravi jako loša procjena i ne treba se lagano odustajati od braka pogotov ako su tu i djeca.