JAVILA SE IVANA KOJU JE DEČKO VARAO S MILICOM: Priča o preljubniku iz teretane DOBILA EPILOG! Evo šta je bilo s LJUBAVNIM TROUGLOM
Preljuba za koju je cijeli region čuo kada je prije desetak dana djevojka koja se na TikToku potpisuje kao Mara, dobila je svoj epilog, piše Kurir.rs.

Mara se u objavi na TikToku prije desetak dana javno obratila izvjesnoj Ivani, te je upozorila da je njen dečko Igor vara s izvesnom Milicom, a krajnji ishod priče je da je ljubavni trougao razbijen.

“Stop! Moraš da čuješ drugi dio o prevari o kojoj je čuo cijeli Balkan. Drama iz teretane dobila je svoj epilog. Iako su se mnogi Igori slatko nasmijali, neki i uplašili, jedan je nadrljao. A svaka Ivana je dvaput provjerila da li je joj se dečko slučajno zove Igor”, počela je priču u novom videu, te otkrila kako se sve odvilo.

“Hvala puno TikToku, Tviteru i portalima koji su objavili moj video. Uspjeli smo da nađemo pravu Ivanu. Ivana mi se javila i evo, pogledajte šta je rekla”, rekla je Mara, a onda pokazala snimak ekrana poruke koju je, kako kaže, dobila od Ivane koja je akterka priče.

U poruci koju je Mara objavila rekavši da ju je dobila od Ivane piše:

“Hej ćao, vidjela sam tvoj TikTok i pre svega moram da ti se zahvalim što si mi pomogla da donesem odluku. Već neko vrijeme nije to-to, ali mi je trebalo ovo da zvanično presečem. Neću da pljujem, želim im svu sreću ali bez mene u priči. Hvala na podršci, značilo mi je”, stoji u Ivaninoj poruci, koja je saznala da je dečko vara od nepoznate djevojke na TikToku.

Nakon što je podijelila s pratiocima epilog raskirnkane preljube, Mara se obratila i onima koji su je napali nakon prethodnog videa, u kome je sve objelodanila.

“Iako su neki optuživali mene da sam drukara, ova priča ima srećan kraj, zato što je uspjela da se okonča jedna toksična veza. Jedna toksična veza manje u Beogradu”, zaključila je Mara.