KAKO JE JELENIN SVEKAR OVO MOGAO DA RADI – DETEKTIV BRACA OTKRIO BIZARAN DETALJ: Mračna saznanja iz kuće Marjanovića
Detektiv Braca Zdravković iznio je bizarne detalje o odnosu Zoranovog oca, Vladimira Marjanovića sa Jelenom.

Detektiv Braca Zdravković analizirao je profil Vladimira Marjanovića, Zoranovog oca i svekra ubijene Jelene Krsmanović Marjanović.

“Vladimir je bio narcis. On je u toj kući bio gospodar duša. Mislio je da svi u kući moraju da mu budu podređeni”, tvrdi Zdravković.

Porodica ubijene Jelene prodala je početkom 2016. godine stan, koji su imali na Ceraku. Zdravković navodi da je deo novca Vladimir uložio u Jeleninu karijeru, ali i vodio računa kako se ona oblači i šminka.

Pošto je Jelena planirala da se vrati u estradne vode, za šta joj je bila potrebna poveća suma novca zbog promocija i reklama, odlučili su se za prodaju nekretnine. Prema navodima sagovornika Kurira bliskog porodici Marjanović, iako oni već duže od decenije žive u poklonjenoj kući u beogradskom naselju Borča do 2016. godine su zadržali stan. Pošto je Jelena imala veliku želju da se vrati na muzičku scenu, krenuli su da to realizuju – objelodanjeno je još 2016. godine.

Zdravković iznosi i dalja bizarna saznanja o životu u kući Marjanovića.

“Zoran i Jelena imali su običaj da odiu kod prijatelja u goste. Ukoliko bi ostali duže Vladimir je imao običaj da po deset puta zove Jelenu na telefon, a ne svog sina, to je, priznaćete u najmanju ruku čudno”, navodi Zdravković.

Dodaje da je jedan film s početka devedesetih promijenio karijeru Vladimira Marjanovića.

“Tada je gledao film “Ponovo mrtav” koji je potpuno promijenio njegov život. Poslije toga se posvetio ezoteriji i naučio da hipnotiše ljude”, otkriva detektiv.

Dodaje i o tome da je problem možda nastao kada karijera Jelene nije išla onako kako su oni zamislili i navodi da ju je možda planirao i za “neki drugi posao”.

Vladimir je svojevremeno u emisiji “Ćirilica” pričao sve najbolje o Jeleni, govoreći da je ona duša od žene, ali po hapšenju Zorana Marjanovića on je promijenio ploču i naveo da je ona “imala nekoliko ljubavika”…

Inače, Marjanovići, prema saznanjima žive godinama u kući koju je Jeleninoj svekrvi Zorici poklonio jedan lokalni privrednik.

“Zorica je tom čovjeku pomogla nešto u vezi sa problemom sa njegovim sinom, pa joj je on zauzvart poklonio kuću. Taj čovjek je pričao da mu je ona pomoću bioenergije i svojih „moći“ spasla sina. Zorica je, inače, oko dvadeset godina radila u Borči u neposrednoj blizini gdje sada živi. Doselili su se u to naselje sa Ceraka, dok je Jelena živjela 800 metara dalje od njihove kuće”,  kaže sagovornik. Sa Zoranom se upoznala kada je sa sada pokojnim ocem došla kod Zorana u studio kako bi snimila pjesmu. Nakon nekoliko godina, ponovo su se sreli i počeli da se zabavljaju.

Inače, Vladimir Marjanović preminuo je krajem septembra prošle godine od posljedica srčanog udara.

(Mondo)