"KAO DA DOLAZI SMRT" Snimci koji pokazuju sav užas oluje u Srbiji – dobro pogledajte nebo iznad Novog Sada, izgleda APOKALIPTIČNO (VIDEO)
Nakon što je snažan pljusak zabilje žen u Novom Sadu, dok je Frušku goru pogodio grad, stižu novi snimci nevremena, ovaj put iz Šida.

Naime, na mrežama se dijele snimci jakog nevremena u Šidu gde jedva išta da se vidi usljed udara olujnog vjetra, praćenog velikim nanosima grada.

Kako stoji u objavi, usljed nevremena u opštini Šid je nestalo struje.

Takođe, u Novom Sadu je zabilježen snimak na kom se vide crni oblaci i jato ptica, a ova pojava zabrinula je pojedine korisnike društvene mreže.

“K'o u Dan posle sutra”, “Gotam siti”, “Ptice zloslutnice… potop”, “Kao da stiže smrt”, samo su neki od komentara korisnika na društvenim mrežama.

U Lunjevcu kod Smedereva usled nevremena oštećeni su strujni kablovi i blokiran je put na ulasku u selo.

– Nevreme u Lunjevcu kod Smedereva. Blokiran je put na ulasku u selo. Čekaju se vatrogasci jer su strujni kablovi oštećeni – javlja jedan meštanin, a prenosi Instagram stranica “192_rs”.

Takođe, jak pljusak pao je i u Zrenjaninu, a ljudi su trčali koliko su ih noge nosile kako bi se sklonili od snažnog pljuska.