Komšić: Da sam na Dodikovom mjestu ne bih se igrao
Predsjednik jednog od dva bosanskohercegovačka entiteta Milorad Dodik danas, 30. septembra, imao je novi izliv antidejtonskih i antiustavnih poruka.

Naime, Dodik je, nakon što je jednoglasno reizabran za predsjednika SNSD-a na sedmom Saboru stranke u Doboju, poručio ‘da će SNSD kreirati sporazum o mirnom razlazu FBiH i RS‘.

Tim povodom, portal Radiosarajevo.ba zatražio je komentar od predsjedavajućeg Predsjedništva naše zemlje Željka Komšića, koji nam je poručio “da je na Dodikovom mjestu, ne bih se igrao”.

Besmislen prijedlog čija realizacija vodi ravno u konflikt!

Ja da sam Dodikovom mjestu nikada se ne bih ‘igrao’ s tim”, izjavio je Željko Komšić u izjavi za portal Radiosarajevo.ba.

FB.AppEvents.logPageView(); function onButtonClick() { // Add this to a button's onclick handler FB.AppEvents.logEvent("sentFriendRequest"); }

};

(function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) {return;} js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "https://connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));