Kraj oktobra donosi NEOPISIVU SREĆU ZA OVA 3 ZNAKA: Čekaju ih momenti za pamćenje
Pojedini horoskopski znakovi će imati odlične prilike da ostvare sve što su zamislili do kraja oktobra.

Kraj oktobra njima donosi neočekivanu sreću i totalni životni preokret. Da li ste među ovim svojevrsnim oktobarskim srećnicima?

Djevica

Za Djevice je ovo period promjena, pa će se mijenjati i vaš pogled na svijet. Možda ćete osjetiti potrebu da promijenite sve, od mjesta stanovanja, garderobe, preko posla i partnera.

Bićete fokusirani na sebe i svaku promenu koja dolazi, vi ćete prigrliti i pretvoriti u blago. Pozitivne stvari možete da očekujete kako na finansijskom, tako i na ljubavnom planu.

Strijelac

Za predstavnike ovog horoskopskog znaka kraj oktobra je povoljan period vezan za posao i finansije. Konačno, dobiće priliku da pokažu i maksimalno iskoriste svoj potencijal, čime će poboljšati njihov kućni budžet, a njima će se radovati.

Moguća povišica ili projekat o kakvom su samo mogli da maštaju prethodnih godina. Situacija u ljubavi će biti mirna i stabilna.

Ribe

Iako se ljudima rođenim u ovom znaku sve, manje-više, vrti oko posla i finansija, u čemu su uspješni, sada je došlo njihovo vreme za ljubav. Naime, samci bi do kraja zime mogli da upoznaju svoju srodnu dušu, pa je važno da malo više pažnje posvete ljudima koji ulaze u njihov život.

Što se materijalnih stvari tiče, Ribe se raduju ostvarenju dugoročnih planova, bilo da se radi o kupovini nečega o čemu su dugo sanjali ili investicijama koje će se pokazati veoma dobrim.

(Žena Blic)