KSENIJA SE UDALA ZA 36 GODINA STARIJEG EGIPĆANINA, PA MU RODILA KĆERKU: Nije ni slutila šta će je poslije toga snaći
Moldavski model Ksenija Deli proslavila se učešćem u spotu Džastina Bibera “What do u mean”. Međutim, pažnju medija i javnosti je pridobila nakon udaje za egipatskog biznismena Osamu Fati Rabaga Al Šarifa koji je od nje stariji 36 godina. Njih dvoje su često meta negativnih kritika, koje dobijaju zbog velike razlike u godinama, dok činjenica da je on milijarder dodatno pali vatru.

Inače, Ksenija ima 32 godine, dok milijarder gazi 68. Međutim, velika razlika u godinama nije ih spriječila da ostvare porodicu, a Ksenija je Osamu podarila djevojčicu.

Ksenija Deli

Par je nekoliko godina u braku, a ljudi masovno prozivaju manekenku, tvrdeći da je sa njim samo zbog novca.

Ona često na svoj Instagram profil dodaje fotografije sa svojim suprugom, na kojima se mogu vidjeti izlivi emocija. Dok jedni vide zaljubljen par, drugi komentarišu kako on izgleda kao da joj je deda, te da ona glumi zaljubljenu ženu, kako bi uživala u njegovom bogatstvu. Kad se udala za milionera, Ksenija nije ni slutila da će na sebe navući gnjev naroda, te da će da dobija toliko negativnih komentara.

Jednom prilikom, Ksenija je na svom Instagram profilu napisala da su njena kćerka i suprug ostvarenje njenih snova, što je izazvalo lavinu negativnih komentara, od kojih je jedan bio vrlo oštar i direktan: “Dva tvoja najveća sna su tvoje dijete i tvoj novac. Jednostavno je, nema ljubavi, samo novac i popularnost i ti to znaš”.


Ksenija uživa u luksuzu dok sa svojim suprugom često ide na luksuzna putovanja. Vlasnica je skupih torbi i krpica, te je postala prava Instagram zvijezda. Njen Instagram profil broji preko 700 hiljada pratilaca. Također, pojedinci komentarišu da se bogati biznismen podmladio kraj svoje supruge, te da mu veza sa njom i te kako prija, čineći ga mlađim.

Inače, par se vjenčao 2016. godine, a bajkovita svadbena proslava vrijedna milion eura održana je na Santorniju u vinariji s pogledom na more. Ceremoniji je prisustvovalo oko 150 gostiju, a torta je bila visine preko jednog metra.

(Stil.kurir)