LJUBAV I NOVAC : Ova dva horoskopska znaka prati luda sreća do kraja godine
Već smo u drugoj polovini oktobra i polako, ali sigurno nam izmiče i ova godina, a dva horoskopska znaka imat će do kraja 2023. imati veoma povoljan period. Smiješe im se sreća i uspjeh na svakom koraku, pa mogu da odahnu, a u pitanju su Rak i Ribe.

Rak

Od oktobra ih očekuje period promjena. Moguće je da će se suočiti sa problemima, posebno na poslu, ali ovo ne treba da gledaju kao na kaznu, već kao na priliku. Rakovi će uz snalažljivost i upornost prevazići ove izazove i pretvoriti ih u svoj veliki uspjeh. Svaki naporan rad bit će nagrađen. Do kraja oktobra mogu dobiti i unapređenje ili povećanje plate. U svakom slučaju, stanje na bankovnom računu rakova će se popraviti.

Ribe

Ribama se, pak, smiješi sreća na ljubavnom planu. Ako ste slobodni, u narednom periodu čeka vas sudbonosni susret koji će vam pokrenuti leptiriće u stomaku i vratiti osmijeh na lice. Ovo poznanstvo će se najvjerovatnije pretvoriti u strastvenu romansu koja će vam donijeti veliku sreću. Ribe koje već imaju porodicu ili partnera svoj odnos će unaprijediti i imat će više povjerenja i razumijevanja sa partnerom.