LUĐACI SNIMALI RUSKI RULET NA AUTO-PUTU: Jezivi detalji teške saobraćajne nesreće kod BEOGRADA koja je šokirala regiju!
Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu pokrenulo je istragu stravične saobraćajne nesreće na auto-putu Miloš Veliki u kojoj je stradao Dejan J. (53), a povrijeđeni su N. K. (40) i D. P. (30).

Uzrok sudara u kojem je Dejan svojim puntom, vozeći u kontrasmeru, naletio na hjundai i potom izgorio za volanom i dalje je misterija. Da li je riječ o suludom ruskom ruletu ili pogrešnom skretanju na obilaznici, znaće se kad se urade sva vještačenja i saslušaju svjedoci.

Tužilaštvo je naložilo da se uradi obdukcija poginulog vozača automobila, da se pregleda vozilo i urade toksikološke analize. Međutim, već sad je mnogo toga sumnjivo u ovom slučaju, što ukazuje da je ipak riječ o namernoj vožnji kontrasmerom, ruskom ruletu, koji je nekada bio popularan na drumovima Crne Gore.

517590-a1-radni-projekat-copy-f

Foto: /www.instagram.com/moj_beo_grad_/

 

Naime, na društvenim mrežama se poslije objavljivanja snimka ove stravične saobraćajne nesreće pojavila informacija da je Dejanov suvozač sve vrijeme, dok su se vozili kontrasmerom, snimao telefonom.

– Na objavljenom snimku se vidi da je suvozač izbacio ruku kroz prozor. I dok jedni misle da je to uradio da bi upozoravao vozače koji su mu dolazili u susret, drugi navode “da se vidi da u ruci drži telefon i snima lajv za Tik-tok” – objasnio je jedan od očevidaca.

Vozači koji su bili u blizini mjesta udesa na društvenim mrežama naveli su i da im je veoma čudno što vozač punta, ako je slučajno pogriješio smijer, vozi brzom lijevom trakom auto-puta, a ne zaustavnom.

– U situaciji kada neko pogreši smer na taj način gleda da se što pre skloni u zaustavnu traku i da se isključi na najbližem isključenju ili da se nekako polukružno okrene i vrati u pravi smer. Veoma je čudno da neko slučajno vozi brzom trakom – komentarisali su juče vozači.

517800-dejan-j-vozac-f

Foto: Društvene mreže, instagram.com/moj_beo_grad_/

Policija i tužilaštvo ipak još nisu isključili mogućnost i da je Dejan pogrešio smjer kad se uključivao na auto-put. Dešavalo se i ranije, naime, da vozači, naročito ako dobro ne poznaju tu dionicu, pogriješe skretanje i promaše uključenje.

Kako bilo, udes je bio jeziv, a snimak koji su pravili vozači iz obe trake auto-puta zgrozio je sve koji su ga vidjeli.

Da podsjetimo, fijat punto kojim je upravljao Dejan J. sa suvozačem N. K. ušao je u kontrasmer na auto-putu i u jednom trenutku fijat se direktno zakucao u automobil hjundai, kojim je upravljala D. P. Poslije udarca, punto se zapalio. Povrijeđeni N. K. i D. P. prevezeni su u KBC Zemun.

Smrtonosna kockarska igra

Ruski rulet je smrtonosna kockarska igra, u kojoj igrači za pare ubacuju metak u revolver, zavrte burence i povuku obarač. Ko preživi, nastavlja “igru”, a kladioci sa strane ulažu ogromne pare u favorita. Ruski rulet naročito upečatljivo je oslikan u kultnom filmu “Lovac na jelene”.