Maloljetnik priznao da je dobio 279 KM kako bi likvidirao Dejana Paunovića (33)
Tinejdžer (17) koji je osumnjičen da je učestvovao u likvidaciji Dejana Paunovića (33) u Majdanpeku (Srbija) saslušan je u Višem javnom tužilaštvu u Negotinu gdje je ispričao detalje nezapamćenog zločina i ukazao da je za likvidaciju dobio 100 eura (oko 196 KM) i 5000 dinara (oko 83 KM).

Prema nezvaničnim informacijama, upravo je taj tinejdžer bio ključan za otkrivanje likvidacije Dejana, jer je, kako se saznaje, u izlasku ispričao društvu šta je uradio.

“Savjest je čudo. On je poslije tri mjeseca od zločina, tokom izlaska ispričao šta je uradio. Tada je jedna osoba koja je bila tu prijavila policiji. Od tog trenutka policija je krenula da istražuje i došla do šokantnog saznanja”, kaže izvor Blica upoznat sa slučajem.

Maloljetnik je i u tužilaštvu potvrdio priču i detaljno opisao zločin.

“On je bio hladan tokom saslušanja. Rekao je da ga je baš briga jer je on dobio pare. Rekao je da je za likvidaciju zaradio 100 eura i 5000 dinara!?”, dodaje izvor upoznat sa istragom.

Ljubavnik osumnjičene crne udovice, Slađane Paunović, u tužilaštvu je djelimično priznao zločin. Kako se saznaje, on je pokušao da odbrani osumnjičenu i nije direktno ukazao na to da ga je ona unajmila.

Ona je umiješanost u likvidaciju supruga negirala, a u narednim danima, biće obavljene brojne analize kako bi se prikupili dokazi o njenoj ulozi u zločinu.

Za četvrtak je zakazana ekshumacija i obdukcija tijela Dejana Paunovića koja će otkriti koje povrede su bile kobne za njega.

Podsjetimo, S. M. i sedamnaestogodišnjak se sumnjiče da su 5. augusta po prethodnom dogovoru sa Slađanom, koja je pružala informacije o kretanju svog supruga na lokalnom putu sačekali Dejana, prišli mu i udarili ga više puta drvenom motkom i bejzbol palicom koje je obezbijedila upravo supruga nesretnog muškarca, nakon čega je od zadobijenih povreda preminuo.

“Pomogli smo Slađani i djeci finansijski kada smo čuli da je Dejan nastradao, potpuno smo sada zatečeni ovom situacijom. Tuga je velika za djecu”, pričaju prijatelji.

Osumnjičeni će nakon isteka zadržavanja od 48 sati, biti privedeni tužiocu dok je sedamnaestogodišnjaku određen pritvor.

Podsjetimo, Dejan Paunović (33) iz Majdanpeka (Srbija) stradao je 5. augusta, kada je pronađen u zapaljenom automobilu pored puta.

U petak je otkrivena pozadina – njegova supruga Slađana (28) je organizovala muškarca S. M. (25) i maloljetnika (17) da tog jutra likvidiraju Dejana i pokušaju da prikriju zločin da sve izgleda kao saobraćajna nesreća!

Tog 5. augusta oko 5.30 sati ujutru pored puta je zatečen automobil, koji je u potpunosti izgorio. Sve se dogodilo u mjestu Klokočevac, nedaleko od Dejanove kuće.

Vatrogasci su za volanom zatekli ugljenisano tijelo muškarca. Tada se pretpostavljalo da je vozio neispravan automobil, da je sletio sa puta, prevrnuo se i zapalio.