MISTERIJA MELANIJE TRAMP OBAVILA JE CIJELI SVIJET: Na pitanje gdje je nestala bivša prva dama, TRAMP ŠOKIRAO ODGOVOROM
Bivši američki predsjednik Donald Tramp je trenutno u trci da po treći put postane republikanski predsjednički kanditat.

Ono što je posebno iznenadilo mnoge je to što od Melanije nema ni traga ni glasa tokom ove kampanje.

Prema njegovim riječima, cijeli proces kandidovanja i kampanje je “gadan i tako zloban”, ali kako kaže, Melanija će mu se “uskoro pridružiti”.

NY Times je prije nekoliko nedjelja objavio drugačiju informaciju. Naime, Melanija Tramp je, navodno, više puta odbila da se pridruži svom suprugu tokom predizborne kampanje.

Čak je prošle nedjelje avion preletio sa transparentom “Gdje je Melanija?” tokom fudbalske utakmice na kojoj je bio prisutan i Donald Tramp.

Naravno, to nije prošlo neprimećeno i sve češće se u javnosti postavljalo pitanje “Gdje je Melanija?” Krister Velker, moderatorka “Meet the Press” je ove nedjelje postavila bivšem predsjedniku upravo to pitanje u intervjuu.

– Hoćemo li je uskoro vidjeti? upitala je.

– Da. Uskoro? Da, prilično brzo. Кada bude prikladno, ali prilično brzo. Ona je povučena osoba, sjajna osoba, veoma samouvjerena i veoma voli našu zemlju. I iskreno, volim da je držim podalje od toga. To je tako gadno i tako zlobno, odgovorio je Tramp.

Times je također u julu izvjestio i o razlogu zbog kog Melanija ne želi da se pojavljuje tokom predizborne kampanje. Ona je, naime, odbila zahtjev svog supruga da mu se pridruži jer osjeća da su je izdali zaposleni i prijatelji tokom boravka u Bijeloj kući.

Uprkos njenom odbijanju, izvori bliski Trampovima insistirali su mediju na tome da ona i dalje podržava njegovu kandidaturu, ali u privatnosti, kao i da vjeruje da bi on mogao ponovo da se izbori za mjesto predsjednika.

Melanija se također nije pojavila ni na jednom od nedavnih sudskih saslušanja svog muža.