MLADIĆ KOJI JE UBIJEN U SUBOTICI JE BIVŠI VATERPOLISTA: Filipovi napadači u bjekstvu – Kamere snimile jeziv zločin!
Filip Zeljković (21) iz Subotice brutalno je ubijen sinoć u pucnjavi na jednoj benzinskoj pumpi nakon svare grupice mladića.

Ubistvo se dogodilo pola sata iza ponoći nakon što su se mladići prvo posvađali, a nakon toga je uslijedio fizički sukob koji je kasnije eskalirao u zločin.

– Navodno, ubijeni mladić je bio u društvu prijatelja i svog mlađeg brata (18). Do vatrenog obračuna došlo je kada su krenuli sa pumpe. Naime, jedna grupa momaka je iz automobila filmski pucala u pravcu kola u kojima je bila žrtva, koja je u tom trenutku sedela na mestu suvozača dok je njegov brat sedeo na zadnjem sedištu – navodi izvor i dodaje:

– Sukob je bio izmeru četvorice mladića, dvojice među kojima je bio žrtva i druge dvojice koja su kasnije pucala. Sve se dogodilo u sekundi, iz tog automobbila u pokretu počela je rafalna paljba. Za sada nije poznato da li je samo jedan mladić pucao ili je u pitanju više lica – navodi izvor iz istrage i dodaje da policija intezivno radi na otkrivanju identiteta i hapšenju napadača.

537569-filip-z-f

Foto: Društvene mreže, RINA

 

Kako saznaje portal Republika, Filip je završio srednju školu za fizioteraputa, a do prije tri godine je igrao vaterpolo za klub “Spartak-Prozivke” iz Subotice, sa kojim je osvajao brojne medalje.

Uviđaj je trajao satima, a inspektori su pored nađenih čahura navodno, uzeli i snimke sa nadzornih kamera benzinske pumpe i okolnih ulica i objekata koji se nalaze u blizini, kao bi uspjeli da lociraju rutu napadača.