Muškarci rođeni u OVA 3 HOROSKOPSKA ZNAKA SU NAJBOLJI MUŽEVI
U kom horoskopskom znaku se rađaju najbolji muževi? Tri muška horoskopska znaka izdvajaju se među drugim muškim zodijacima po osobini da su najotvoreniji prema ideji zajedničkog života, ozbiljne veze i braka.

Od svih muških znakova Zodijaka, Djevica, Vaga i Ovan imaju ubjedljivo najbolje kvalitete za bračnog partnera.

Djevica

Muškarci Djevice su mirni, logično razmišljaju i imaju neobičan smisao za humor. Muški pripadnici ovog znak uvijek su tu za osobe do kojih im je stalo, a posvećeni su i drugim stvarima, ali to uvijek čine bez puno napora i prirodno, bez stresa i sekiracije.

Djevice su izvanredni saputnici i vrlo otvorene duše sa feminističkim pogledima na svijet.

Vaga

Muškarac Vaga voli porodicu, zna da prati svoju suprugu, dobar je muž i otac. Odmjeren, korektan, marljiv i iskren… Kućnim poslovima koji se smatraju isključivo ženskim on pristupa s puno poštovanja.

Upravo zbog toga mu se divimo, kao i zbog snažne kombinacije muškog ponašanja u kombinaciji sa detinjastim. Ako ste vidjeli kako se muškarac Vaga igra sa djetetom, onda znate na šta mislimo.

Ovan

Muškarac Ovan je duboko konzervativan, gotovo da se raduje ideji o ostvarenju sopstvenog doma i stvaranju sopstvene porodice.

Voli da preuzme inicijativu i radi stvari za dom, ali za razliku od Vage postoje kućni poslovi koje žena treba da radi i oni za koje on smatra da je stvoren. Nije ni čudo što Ovnovi prave najbolji roštilj, piše Luftika.