Na internetu prodaje korišteni trosjed: OVAKAV KOMAD NAMJEŠTAJA JOŠ NISTE VIDJELI (FOTO)
Trosjed kremaste boje, kupljen u britanskoj podavnici namještaja, izrađen od kože, i dva od sjedišta imaju naslone koji se mogu spustiti. Ali, postoji kvaka – trosjed je išaran crnim flomasterom.

Na internetu prodaje korišteni trosjed: Ovakav komad namještaja još niste vidjeli

Jedan tata u Velikoj Britaniji postao je predmetom ismijavanja jer je na Facebook prodaju stavio sofu koju je nudio potencijalnim kupcima za 750 funti (1689,75 KM), iako je sva išarana trajnim markerom.

Gospodin Esfandiar Aria na slikama je pokazao kako je čitava garnitura prekrivena crtežima, uključujući rukohvate i čak zid u dnevnoj sobi u kojoj je garnitura. Uprkos neurednim crtežima njegovog djeteta, tata je stavio sofu na prodaju i traži 750 funti za komad na Facebook marketu, sniženo s 1.250 funti (2816,25 KM). Može se preuzeti u gradiću Lutonu, u Bedfordshireu.

Gospodin Esfandiar Arie u prodajnom oglasu je napisao:

Ovo je prekrasan kremasti trosjed Winston s tri sjedala iz radnje DFS. Korišten samo nekoliko mjeseci. Razlog prodaje: Moj mali je sve precrtao crnim trajnim flomasterom. Trosjed nema nikakvih oštećenja osim onih očiglednih na slikama.

Zainteresirani na Facebook Marketu istinski su se nasmijali zbog oglasa. Kupac Andy McCabe je rekao: “Ovo je umjetnost.”

Neki od komentara bili su:

  • “Kao otac slatke djevojčice, mogu se poistovjetiti.”
  • “Banksy.”
  • “Stavite je u galeriju.”
  • “Treba je odnijeti u galeriju savremene umjetnosti i prodati je za 5.000.000 funti”, rekao je drugi korisnik.