NAJFATALNIJE ŽENE SE RAĐAJU U OVA 3 HOROSKOPSKA ZNAKA: Muškarci ni ne primijete kad im ukradu srce
Želi li žena Škorpija da vas zavede, lako će uspjeti u svom cilju i nećete ni primijetiti da je ukrala vaše srce. Niko je ne može spriječiti u njenoj najmeri, ni odoljeti njenom šarmu…

Lav

Pune samopouzdanja i strasti, ove žene tačno znaju šta žele i kako da to ostvare. Zato muškarci ne mogu odoljeti Lavici i one će uvijek ostati u centru pažnje suprotnog spola. Ona je šarmantna i nadahnjuje druge. Pojedinci u njenom životu obično je stavljaju na pedestal, a zbog njene potrebe za dramom, njoj se doista sviđa tamo gore.

Snažne, graciozne i često sportske građe, Lavice plene bez kompromisa. Nećete puno vremena potrošiti u potrazi za Lavicom čiji izgled i držanje ostavljaju bez teksta. Vole se oblačiti moderno i ulepšavati se, a u tome i uživaju. Lavicama se može pripisati mnogo talenata, a krase ih prirodna lepota i šarm. Njih ćete lako prepoznati među mnogima, jer pored spomenute lepote njihov stil oblačenja i života uopšte gotovo nikada nije kliše.

Škorpija

Ako želite odabrati jedan znak koji zrači nevjerojatnom energijom, to je strastvena Škorpija. Ako vas žena Škorpija želi zavesti, lako će uspjeti u svom cilju i muškarci neće ni primijetiti da je ukrala njihovo srce. Niko je ne može spriječiti u njenoj namjeri, ni odoljeti njenom šarmu.

Dobre noge, šira ramena, upečatljivo lice sa senzualnim usnama i prodornim očima, nerijetko krase ove dame. Pripadnice ovog znaka najčešće imaju prelijepu smeđu i gustu kosu. One se ne vole previše ulepšavati, ali njihov istančan ukus nikada neće dozvoliti da u tome pogriješe. Njihova ljepota je uvijek iznad prosjeka, a pored muškaraca obožavaju ih i djeca. Sretan je onaj kojeg Škorpija zavoli iskreno.

Strijelac

Nevjerovatan smisao za humor i slatko srce žene Strijelca utiče na muškarce puno više nego što mislite. Prvo će povući muškarca u zonu prijateljstva, a onda će ući ispod njegove kože. Ovakve žene muškarci nikada neće moći zaboraviti jer imaju najveće srce. Dame u znaku Strijelca su najzgodnije u cijelom Zodijaku. Prosječne visine, sportske građe, ove ljepotice kao da imaju prirodan talent da se ističu.

Često imaju lijepo i pomalo duguljasto lice, visoko čelo i izražene svijetle oči. Vole se oblačiti sportski i jednostavno, ali kada se predstavljaju u punom sjaju, uradiće to na pravi način i sa odmjerenom dozom lucidnosti. Uvijek originalne u nastupu, lako će ukrasti pažnju. Kada su u provodu, neće puno trebati da ih primijetite u gomili ljepotica, jer njihova ljepota i šarm dolaze do izražaja kada se dobro osjećaju, piše Atma.