NAKON OPERACIJE TRIJUMF PRATILE SU JE BROJNE KONTROVERZE: Pričalo se da je htjela da se ubije, a evo čime se Milica danas BAVI
Pjevačicu Milicu Majstorović javnost je upoznala u muzičkom takmičenju “Operacija trijumf”, kada je sa samo 19 godina oduševila publiku autentičnim glasom i prelijepim izgledom.

Po završetku šoua, Milica se povukla sa muzičke scene kako bi se posvetila školovanju, a potom je diplomirala glumu.

Medije je preplavila informacija o njenom privatnom životu, kada je pevačica navodno sebi pokušala da oduzme život, tako što se predozirala lijekovima. Milica je to potom negirala, rekavši da je samo popila previše tableta, a da su je roditelji pronašli na podu u kupatilu, nakon čega je hospitalizovana.

– Odoh, a gdje? Ne znam ni ja. Samo ću hodati, a put će se sam stvoriti. Laku noć svirači, laku noć svima, do nekog drugog viđenja – pisala je tada Majstorovićeva na društvenim mrežama, što su neki smatrali da je njena oproštajna poruka.

Milica je, međutim, uspjela da ostvari svoj san, pa se oprobala i u svetu glume. Igrala je u serijama “Žene sa Dedinja” i “Folk”, a najveću pažnju privukla je ulogom u seriji “Nemanjići – rađanje kraljevine” gdje je tumačila lik Jefimije, kćerke Stefana Nemanje.

54438-milica-majstorovic-dd175041-900x500

foto: Glossy

Ona se potom vratila i muzici, pa je sa muzičarem Džoni Braom snimila duet. Počela je ponovo da nastupa, a na njenom Instagram profilu možemo čuti i akustik verzije pjesama.

Milica je 2021. godine nastupila na glavnoj bini Exit festivala, sa holandskim muzičarem Satorijem, što je tada podijelila i na svom Instagramu.

U međuvremenu se i udala za Đorđa Lazovića, a promijenila je i boju kose.

Kurir.rs/Telegraf