NEĆE NAM BITI LAKO! Najava NOVIH NEPOGODA I BOLESTI na ZIMU- od njenih riječi podilazi jeza
Tatiana Borshch , poznati ruski astrolog, objavila je knjigu  “Kompletan horoskop 2023”. , u kojem ističe da će se svijet suočiti s velikim promjenama i krizama. 

Kada će se završiti rat u Ukrajini?

Ona kaže da prvu polovinu 2023. vidi kao prirodan nastavak veoma složenog perioda koji je počeo 2022. godine. U Ukrajini će se nastaviti konfrontacija Istoka i Zapada, kao i rivalstvo Sjedinjenih Američkih Država i Kine, uz finansijsku i ekonomsku krizu, koja će 2023. godine, prema Borškovoj, “pokoriti cijeli svijet”.

Nema dobrih predviđanja…

Uz sve to, ovaj astrolog predviđa ozbiljne terorističke napade. Ona opisuje da će Uran biti u znaku Bika, na istom nivou kao i tokom Drugog svjetskog rata: “Ovo sugeriše raskid sa starim strukturama, što može izazvati rat, smrt i političke i ekonomske sukobe.”

Nove bolesti u jesen

Borschov položaj zvijezda vidi kao upozorenje za one koji imaju problema sa štitnom žlijezdom, kardiovaskularnim oboljenjima ili bilo kojim oboljenjem cerebrovaskularnog sistema. Ruski astrolog im savjetuje da budu posebno oprezni. Nova godina neće biti laka za osobe s različitim tipovima dijabetesa, a problemi su mogući i za osobe s problemima stopala.

Osim toga, Borščova kaže da se već na jesen suočavamo s novom epidemijom i nepoznatim bolestima.

Mogući su brojni požari

U 2023. različite prirodne anomalije sa kojima se svijet suočava ove godine mogu se nastaviti. Borschova predviđa požare velikih razmjera koji će biti destabilizirajući faktor u zimu i proljeće 2023. godine.

Položaj planeta, kako ističe Borščova, ali i mnogi drugi astrolozi, nisu pisano slovo na papiru. Kako kažu, ovo su upute, preporuke i mogućnosti, a na svakom od nas je da izabere put kojim želi ići, prenosi Srbijadanas