NIKAD NE ISMIJAVAJTE ODLUKE VAŠEG MUŠKARCA, JER STE I VI DIO NJEGOVE ODLUKE: Mudra žena nikada ne radi ovih 5 stvari
Ovih 5 stvari neće uraditi nijedna mudra žena, jer bi to lično njoj naštetilo

Ističemo ponašanja koja su karakteristična za pametne i nezavisne žene kad je riječ o njihovom partneru.

Žene nisu ništa manje od muškaraca, one su ravnopravne i treba da se tako i ponašaju. Evo šta pametna i nezavisna žena neće raditi kad je njen partner u pitanju:

Pametna žena je samostalna i ne očekuje da je partner izdržava

Ovde ne govorimo o situacijama s djecom, već o samoj ženi. Neki ženski pojedinci jednostavno se prepuste partneru u svakom smislu i očekuju da će ih on izdržavati, oblačiti i hraniti. Međutim, niko nije dužan da se brine o njima na taj način. Partner to može činiti dobrovoljno, ali to nije njegova obaveza, a žena ne bi trebala očekivati da je partner brine kao bespomoćno dete.

Ne želi da mijenja svog partnera

Pametna žena neće insistirati na tome da partner promeni svoje zanimanje ili odustane od svojih hobija kako bi provodio više vremena s njom. Razumna žena razumije da posao i hobiji čine bitan dio partnerove ličnosti. Njegovo zanimanje, hobiji i prijatelji su sastavni deo njega, isto kao i njegova ljubav prema njoj.

Ne zahtjeva od partnera da prekine kontakt s porodicom i prijateljima

Možda ne volite neke od partnerovih prijatelja ili članova porodice, ali to ne znači da možete tražiti od partnera da prekine kontakt s njima. Čak i ako smatrate da ti ljudi loše utiču na njega, nije na vama da mu to govorite ili da zahtevate od njega da se odvoji od njih. On ima pravo da donosi odluke o tome s kim će se družiti, pa mu dopustite da sam uvidi ako su neki odnosi nezdravi.

Ne traži od partnera da ignoriše druge žene

Činjenica je da muškarci primećuju privlačne žene. To je normalno, dok god partner ne flertuje s drugim ženama.

Pametna žena vjeruje svom partneru

Ona ne traži od njega da neprestano dokazuje svoju ljubav. Kada postoji poverenje među partnerima, nema potrebe za provjeravanjem partnerovog telefona ili e-pošte. Ključ je da zajedno njegujete harmoničan odnos i pronalazite kompromise, a to se postiže vašim međusobnim postupcima.

Na kraju, ne ismevajte odluke svog partnera, jer i vi ste jedna od tih odluka.

(Stil)