NISTE ČULI ZA LUĐU PLJAČKU OD OVE U BEOGRADU! Pokrao i premlatio starca, komšiju GAĐAO TELEVIZOROM, a šta je tek uradio na kraju!
Još uvijek se prepričava i pamti sigurno najluđa pljačka koja se dogodila 2017. u Zemunu. Razbojnik D.D (29) priznao je u Trećem osnovnom tužliaštvu u Beogradu da je tog 2. aprila u Zemunu upao u kuću jednog starca, pretukao ga i opljačkao, a zatim televizorom gađao komšiju koji je htio da mu pomogne. D. D. je tada izjavio da ne zna zašto je to uradio.

– Mi smo tog starca znali iz viđenja. Dolazili smo kod njegovog komšije, pili i družili se. Jedan dan smo iz čista mira upali kod njega u spavaću sobu, uzeli novčanik sa ličnim dokumentima, manju sumu novca i dva mobilna telefona. Ne sjećam se da smo ga tukli rukama, nogama i palicama – kazao je razbojnik pred tužiocem.

On je dodao da je komšija vjerovatno čuo zapomaganje napadnutog starca, pa je došao da mu pomogne.

– Uzeo sam televizor i tad se taj komšija pojavio na vratima. Gađao sam ga tim televizorom i pobjegli smo. Telefone smo ostavili na simsu kod drugog komšije. Poslije svega, zaspao sam na jednoj livadi, nedaleko od mjesta pljačke, i tamo sam bacio ukradeni novčanik – ispričao je razbojnik.

Na zahtjev tužilaštva, sudija za prethodni postupak mu je tada odredio pritvor od 30 dana.