OGLASIO SE SERGEJ TRIFUNOVIĆ IZ POLICIJE: "Još me drndaju, ta žena me je prijavila…Živci su mi…! Evo kolika KAZNA mu prijeti (FOTO)
Poznati glumac Sergej Trifunović uhapšen je danas u Splitu, nakon što su se građani žalili na način na koji šeta psa.

Trifunović je po dolasku policije navodno počeo da vrijeđa i omalovažavati službenike, nakon čega je priveden u stanicu.

On je prijavljen zbog dva djela, držanja životinje bez nadzora i vrijeđanja policijskih službenika, pa je u splitskom Prekršajnom sudu dao izjavu.FOTO: ZORANA JEVTIĆ

Sergej se sad oglasio ovim povodom.

– Još uvek me drndaju, evo me ovdje u policiji. Brate, otišao sam da se kupam sa psom, plivali smo u moru, neka luđakinja je to prijavila, pošto se valjda plaši psa. Još mi je rekla zašto pas nije na povocu, pa kako će biti kad je plivao sa mnom u moru, je*i ga! I tako, mnogo gluposti. Ne mogu sad da govorim više, živci su mi… – rekao je Trifunović Slobodnoj Dalmaciji.

2996383-screenshot-6-ff

FOTO: PRINTSCREEN/YOUTUBE

Protiv beogradskog glumca Sergeja Trifunovića splitska policija podnijela je danas prijavu zbog remećenja javnog reda i mira. Po Zakonu o prekršajima protiv javnog reda i mira, zbog prekršaja koje je navodno počinio Trifunović, može se izreći novčana kazna do 4.000 eura za vrijeđanje službenog lica i do 1.000 eura za držanje psa bez nadzora, prenio je “HRT”.