OGLASIO SE SERGEJ TRIFUNOVIĆ NAKON ZABRANE ULASKA U EU! Incident za incidentom u Hrvatskoj – imao SAMO JEDNO da poruči!
Sergej Trifunović je kratko komentirao nakon što mu je zabranjen ulazak u Hrvatsku, ali i zemlje EU i EFTA.

Glumcu Sergeju Trifunoviću zabranjen je ulazak i boravak u Hrvatskoj, svim zemljama Evropske unije, plus tri zemlje EFTA-e – Islandu, Lihtenštajnu i Norveškoj, navodi se u saopštenju Policijske uprave splitsko-dalmatinske.

Nakon objave Sergeja Trifunovića, u kojoj je naveo da je trpio uznemiravanje i da više ne planira ići u Split , kako se navodi u saopćenju PU splitsko-dalmatinske, glumcu je zabranjen ulazak i boravak u Hrvatskoj , svim zemljama u Evropskoj uniji, plus u tri EFTA zemlje – Islandu, Lihtenštajnu i Norveškoj, na godinu dana.

Nakon objavljivanja ove odluke, Trifunović se oglasio na Instagramu. On je objavio fotografiju dvorišta na čijoj ogradi stoji natpis “Svi grizemo”.

Podsjetimo, glumac Sergej Trifunović zaustavljen je u subotu u 23.45 sati na graničnom prijelazu Bajakovo na izlasku iz Hrvatske i kažnjen sa 1.000 eura, a prije toga pred Općinskim prekršajnim sudom u Splitu kažnjen sa 500 eura zbog zadržavanja. pas bez nadzora i navodno vrijeđanje policajaca, prenosi Mondo.rs