Opsadno stanje u Sarajevo Toweru: SPECIJALCI OPKOLILI ZGRADU
Jake policijske snage opkolile su večeras zgradu Sarajevo Tower u naselju Pofalići. Kako javlja reporterka N1, u akciji učestvuje veći broja pripadnika Specijalne jedinice MUP-a Kantona Sarajevo.

Iz MUP-a Kantona Sarajevo nisu davali više informacija, niti potvrdili o čemu se radi. Kratko su za N1 kazali da ništa ne mogu reći.  No, prema riječima reporterke N1, u toku je policijska akcija.

“Od poslijepodnevnih sati opsadno je stanje u i oko zgrade. Pripadnici Specijalne jedinice MUP-a KS se se nalaze posvuda. Stanari su jako uznemireni, jer ne znaju o čemu se radi”, ističe reporterka N1.

Akcija je još uvijek u toku, a veliki broj patrola nalazi se ispred zgrade.

Nezvanično,  na mjestu događaja se moglo čuti da su slobode lišene dvije osobe koje su se nalazile u zgradi.

FB.AppEvents.logPageView(); function onButtonClick() { // Add this to a button's onclick handler FB.AppEvents.logEvent("sentFriendRequest"); }

};

(function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) {return;} js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "https://connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));