OVO JE JEDAN OD UBIJENIH SRBA U BANJSKOJ? Nekadašnji pobjednik plivanja za Časni Krst – prijatelji se na mrežama opraštaju od njega (FOTO)
Jedan od srpskih terorista koji su nastradali u okršaju kod Banjske na Kosovu i Metohiji jeste i S.N. (31) iz Zvečana.

– Nekadašnji pobednik plivanja za Časni Krst i po pričama meštana izuzetan momak, juče je hrabro stao u odbranu svog i našeg Kosmeta – navodi se na mrežama uz objavu o smrti S.N.

Podsjetimo, Specijalno tužilaštvo u Prištini potvrdilo je da je danas pronađeno još jedno tijelo u reonu Banjske i to na oko 1,5 kilometar od mjesta gdje je došlo do sukoba Srba i Kurtijeve policije.

Prema posljednjim nezvaničnim izvještajima broj ubijenih Srba je četiri. U obračunu sa kosovskom policijom u Banjskoj stradali su I. M. i B M. iz Leposavića, kao i S. N. iz Zvečana i njihovi identiteti su otkriveni. O ostalima se za sada čeka policija sa novim saznanjima.

snbanjska

BanjskaFoto: Instagram/Printscreen

Dok se čeka zvanično saopštenje policije, od mladića se na mrežama opraštaju njegovi prijatelji.

– Hvala ti junače. Bog ti dao Carstvo Nebesko. Iskreno saučešće porodici – navodi se u jednoj poruci, prenosi Instagram stranica “bunt_cg”.

U noći između subote i nedjelje, oko 2.46 grupa Srba postavila je dva kamiona kao barikade u Banjskoj. Zatim dolazi kosovska policija da to ukloni, nakon čega dolazi do sukoba i tada je nastradao policajac, a drugi je ranjen.