PANIKA U NJEMAČKOJ : Mladići ostali zarobljeni na visini od 50 metara, POGLEDAJTE ŠTA SU SNIMILI (VIDEO)
U Mannheimu u Njemačkoj su nedavno dvojica mladića ostala zarobljena na panoramskom točku luna parka jer su zaposlenici zaboravili na njih i isključili uređaj. Mladići su prvobitno mislili da je šala, ali nakon pet minuta čekanja shvatili su da su sami i da će provesti noć u gondoli na visini od pedesetak metara.

Kako bi skrenuli pažnju, počeli su dozivati preostale goste i osiguranje. Nakon nekoliko minuta, uspjeli su biti vraćeni na tlo.

Vlasnik panoramskog točka, Tobias Göbel, priznao je grešku i izvinio se zbog neugodnosti.

Göbel je objasnio da obično provjere da li su svi putnici izašli, ali u ovom slučaju radnik to nije uradio zbog zabune oko karata. Göbel je obećao da se takva situacija više neće ponoviti.

 

FB.AppEvents.logPageView(); function onButtonClick() { // Add this to a button's onclick handler FB.AppEvents.logEvent("sentFriendRequest"); }

};

(function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) {return;} js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "https://connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));