PATOSIRAO GA K'O BOKSER: Video je kako mu kengur davi psa, u sljedećem trenutku, BIO JE U NOKDAUNU (VIDEO)
Vlasnik psa u Australiji doslovno se borio za svoj život sa kengurom, koji je nesretnu životinju uvukao u vodu i davio je. Da bi odbranio psa, on je morao da ga nokautira.

Bivši policajac Mik Malonej iz grada Mildura u Australiji, primijetio je da mu nedostaje jedan od pasa, nakon čega je ubrzo ugledao kako kengur u vodi davi njegovog psa. Prilazeći reci, gledao je u kengura koji je u šapama držao psa koji se borio za život.

“Stajao je u vodi i gledao me. Pas se borio za vazduh, jedva je držao glavu iznad vode. Nisam mogao da vjerujem, rekao je, dodavši da je u stanju šoka počeo da viče pusti mog psa.

U tom trenutku, kengur ga je udario nakon čega je pao u vodu.

“Imam nekoliko ogrebotina”

Kako se vidi u viralnom snimku, pas je uspio da se izbavi, a Mik je poprskao kengura vodom, nakon čega je otišao smijući se.

“Imam nekoliko ogrebotina i boli me podlaktica. Bio je to dobar udarac”, objasnio je, a snimak je postao hit na društvenim mrežama.

“Kengur je spreman za meč”

“Ovaj kengur izgleda kao bodibilder sa glavom jelena”, “Kengur koji me davi u vodi. Ovo je moj novi strah”, “Ovaj kengur je spreman za meč” i “Nešto luđe nisam vidio”, neki su od komentara.

(Indeks)